Wpis z mikrobloga

Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się opanowałem i wezwałem policję, ale ta po przybyciu na miejsce nic nie zdziałała ¯\(ツ)/¯. Jeśli ten cały wątek był sprytną wiralową nagonką zorganizowaną przez producentów gazów pieprzowych to właśnie zyskali nowego klienta.

#psiarze #patologiazmiasta #psy
tcp-protocol - Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobi...

źródło: IMG-20251020-WA0003

Pobierz
  • 222
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 210
@przemek-ja: no... Bo ja 120 kg p---a jestem a nie chłop. Ty zrobił byś to lepiej. Może jakieś szkolenia? Przy okazji od razu powiedz co byś zrobił z o połowę młodszą córką na drugim rowerku i rozhisteryzowaną żoną ale pewnie jak prawdziwy maczo sklonował byś się w oka mniegniu przez pączkowanie i ogarnął wsio szast prast.
  • Odpowiedz
@tcp-protocol: widzę, że już się zleciało psiarstwo i zaczęło sie ujadanie...pewnie dowiemy się, ze Twój syn sprowokował puszka okruszka i jeżdżenie na rowerze to fanaberia...i w ogóle jak pilnowałeś syna nieodpowiedzialny tatuśku...
stary, szkoda strzępić ryja na tych wykolejeńców
  • Odpowiedz
  • 91
@RasowyAfroamerykanin: wiesz co jest najlepsze. Syn serio zachował się wzorowo. Był chowany od urodzenia z suką, którą odziedziczyłem w spadku po ojcu *(zdechła w wieku 18 lat, jakieś 3 lata temu) i kotem, więc nie ma żadnych uprzedzeń do normalnych zwierząt. Ten psiak też nie był jakiś straszny. No zwykły kundel, pewnie ze schroniska. Tylko clue mojego wpisu to zachowanie tej baby. No sprany łeb kompletnie (
  • Odpowiedz