Aktywne Wpisy

annlupin +32
i cyk kolejny co ma mnie na czarno wyłapany to można iść se horrora obejrzeć na spokojnie a co uwas
#annlupinpisze
#annlupinpisze

Niektórzy tu p------ą, że apki są tak zrobione żeby płacić i bez tego to nie ma sie dopasowań ( ͡° ͜ʖ ͡°). A więc odblokowałem wczoraj badoo premium i przeswipowałem całą Warszawę z odległością do 100km, z czego dostałem zaledwie 30 par (połowa to jakieś samotne mamusie i wieloryby). Zdjęcia mam pooceniane na 9,7-10 na photofeeler
#p0lka #blackpill #tinder #logikarozowychpaskow
#p0lka #blackpill #tinder #logikarozowychpaskow
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-16 222757
Pobierz

To tylko dzięki Wam każdy potrzebujący opieki medycznej w naszym kraju ma szansę jej otrzymania, niezależnie od swojego stanu i majątku. To dzięki Wam, wbrew interesowi klasy posiadającej, nikt w Polsce nie jest pozostawiany by zdechnąć pod płotem.
To za Wasze 9% codziennie ratuje się ludzkie życie i zdrowie. Utrzymujecie cały ten system, w tym jadących na gapę bogaczy, cieciembiordzów i inne uprzywilejowane grupy, które korzystają, ale nie chcą nic dawać od siebie.
Dziękuję Wam! Jesteście cichymi bohaterami naszego kraju zasługującymi na wdzięczność i szacunek. Bo cóż jest bardziej dobrego i szlachetnego od odmówienia sobie, by pomóc innym, by ochronić wartość najwyższą - życie innego człowieka?
#antykapitalizm #praca #pracbaza #januszex #gospodarka #ekonomia #polska #nfz #zdrowie #zus
źródło: IMG_2197
PobierzPodstawowy panel metaboliczny krwi — 2 334 dol. (8 445 zł), badanie lipazy (enzym trzustki) — 1 156 dol. (4 182 zł), morfologia krwi (CBC Automated) — 1 425 dol. (5 156 zł), badanie moczu pod kątem bakterii — 606 dol. (2 193 zł), generalna analiza moczu — 963 dol. (3 484 zł)
Jednak na tym nie
Może kiedyś to zrozumiesz.
A potem się nóżka powinęła, albo zdrówko popsuło, to pierwsi roszczeniową łapę po pomoc wyciągali, by państwo pomogło.
W Twoim zaś przypadku - pamiętaj, że po 40 rośnie zapadalność na nowotwory i choroby wieńcowe. Choć w żadnym razie Ci tego nie
@czerwonykomuch:
A składki z JDG - 830 zł - już nie ratują życia i zdrowia?
@czerwonykomuch: Nieraz mi się podwinęla i państwo g---o pomoglo.
@kuroszczur: popros matke do komputera, bo ja jestem od Ciebie starszy wiec mam racje ze p--------z glupoty
@kuroszczur: Bastiat wielki myśliciel obalił tym zdaniem cały sektor ubezpieczeniowy. Czy jak robi to sektor prywatny to jednak ubezpieczenie jest dobrym pomysłem? Co myślisz na ten temat?
@kuroszczur: Majątek to dla ciebie, a to my się mamy zrzucić na:
- karetkę dla ciebie czy twojej rodziny jak będzie trzeba ratować ich życie
- leczenie, jak zachorujecie. Na wyleczenie raka czy przeszczep nie
@MistrzKowalski: No akurat to jest z-ebany amerykański system. U nas full prywatnie za kilka stówek zrobisz full wypas badania krwi, moczu i oleju samochodowego sąsiada. Fakt że to było kilka lat temu, ale rezonans robiłem za 300zł w prywatnej klinice (wyłącznie prywatnej, bez kontraktów).