Aktywne Wpisy

cult_of_luna +143
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz
Dzisiaj wracam sobie od koleżanki na Bemowie do samochodu szybkim krokiem, bo zimno, a kurtka jeszcze nie zimowa i widzę trójkę młodych ludzi na ok. koło 20 lat jak we dwóch pchają samochód, a jedyna kobieta w tym towarzystwie próbuje go odpalić - bezskutecznie. Ogarnąłem szybko swoje auto, podjechałem, zaproponowałem, że mam kable i mogę im pomóc jeśli to akumulator padł. Bardzo się ucieszyli, powiedzieli, że już od 40 minut walczą z

Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
źródło: powodzenia
PobierzFaceci którzy spełniają ich wymagania nie są zainteresowania wymaganiami. Kobieta może mieć gorsze wykształcenie, zarobki i status społeczny ich to nie obchodzi.
Hmm w sumie to też takie babki zazwyczaj są dużo młodsze ¯\(ツ)/¯
@Neocaridina: kobietOM się pisze
@Ciasteczkowe-tiramisu: to nic nie zmienia bo ja i tak musisz utrzymywac :D
@Neocaridina: to.
@Ciasteczkowe-tiramisu:
źródło: image
Pobierz@jazdaniebieski2023: Ja mam niedlugo 33 lata i moje rowiesniczki to juz moga sobie powoli szukac miejsca na cmentarzu, Polki sie TRAGICZNIE starzeja
Ogólnie nie chce mi się pisać o tych wszystkich fejkach, które są skierowane jedynie do ludzi pokroju wykopków, żeby utwierdzić ich obawy przed światem. Natomiast jakby ktoś sam siebie określił "inteligentą" osobą, to super red flag na start.
XDDDD