Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +358
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
źródło: powodzenia
Pobierz@PpxSQ: ale właśnie dlatego można cię szufladkować :V Tak jak mnicha można tak i ciebie można, bo obracasz sie w określonym środowisku i sama piszesz że to raczej nie są wyjątkowe sytuacje. Tylko to nie znaczy że twoja banieczka jest ogólnopolska, a raczej że pasujesz do okreslonej szuflady, w czym problem? Czemu się tego boisz?
@PpxSQ: po czym wysnułaś taki wniosek? serio pytam, jestem bardzo ciekawy jak wygląda ten tok myślenia
ja się w ogóle nie spinam, stwierdzam tylko
laska ma mieć inne cechy, jej status społeczny jej nie definiuje
dałbym z 3 plusy
źródło: Screenshot_20250609_143742_Samsung Internet~2
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
skoro nie masz takich znajomych, nie obracasz się w takim towarzystwie, to po co się wypowiadasz? Zmień środowisko na ustawionych 35+ i zobaczysz jakich szukają dziewczyn i jakie te dziewczyny w
@Eugeniusz_Zua: Na IG są rolki z usa które mają mniej więcej takie podpisy
@git_commit: ich SMV leci w dół, ale wymagania wobec faceta już nie
@PpxSQ: #takaprawda wykopki naczytali sie p---------w redpillaków i powtarzaja te brednie. Ja w realnym zyciu widze
kto powiedział, że to moi przyjaciele? obracając się w pewnych bardziej lukratywnych branżach po prostu masz trochę szerszą wiedzę o tym jak wyglądają związki, nie zawsze standardowo i że ogólnie świat nie jest czarno biały ;) i nie musisz się z takimi ludźmi przyjaźnić
i po co te żałosne manipulacyjne gierki? z kontekstu rozmowy zapewne dawno wyciągnęłaś że jestem po trzydziestce, czyli może jestem nawet starszy od ciebie, a próbujesz mnie "upupiać", ujmować mi doświadczenia i spamować uśmiechnięte minki