Wpis z mikrobloga

mnie nie szufladkuj bo patrzę na coś z innej perspektywy

@PpxSQ: ale właśnie dlatego można cię szufladkować :V Tak jak mnicha można tak i ciebie można, bo obracasz sie w określonym środowisku i sama piszesz że to raczej nie są wyjątkowe sytuacje. Tylko to nie znaczy że twoja banieczka jest ogólnopolska, a raczej że pasujesz do okreslonej szuflady, w czym problem? Czemu się tego boisz?
  • Odpowiedz
brzmisz jak te laski 30+ które narzekają, że ich rówieśnicy wolą młodsze

@PpxSQ: po czym wysnułaś taki wniosek? serio pytam, jestem bardzo ciekawy jak wygląda ten tok myślenia

ja się w ogóle nie spinam, stwierdzam tylko
  • Odpowiedz
@koniozwalacz:

wśród wszystkich moich znajomych prawie wszyscy kogoś mają, i wszyscy mają równolatków (czytaj: wszyscy ok. 30). ty chyba żyjesz w świecie seriali obyczajowych jeśli myślisz że różnice rzędu 10 lat w związku to coś powszechnego i często spotykanego

skoro nie masz takich znajomych, nie obracasz się w takim towarzystwie, to po co się wypowiadasz? Zmień środowisko na ustawionych 35+ i zobaczysz jakich szukają dziewczyn i jakie te dziewczyny w
  • Odpowiedz
@PpxSQ: aaa ok, to może właśnie na tym polega nasza różnica światopoglądowa że ja się obracam wśród ludzi wartościowych, a ty wśród umysłowej biedy kierującej w życiu się próżnością i egoizmem. pokaż mi swoich przyjaciół, a powiem ci kim jesteś.
  • Odpowiedz
Dlatego lepiej być laską i nieważne w jakim wieku, bo w prawdziwym życiu, nawet jak jesteś zadbaną lvl35 czy tam ileś to i tak mnóstwo typów się ślini, a jak jesteś niezależna i masz swoją karierę, mieszkanie i auto (ogarnięte wcześniej, jak wykorzystywałaś typa, gdy byłaś młoda xD) to sobie możesz przebierać.

@PpxSQ: #takaprawda wykopki naczytali sie p---------w redpillaków i powtarzaja te brednie. Ja w realnym zyciu widze
  • Odpowiedz
@koniozwalacz:

pokaż mi swoich przyjaciół, a powiem ci kim jesteś

kto powiedział, że to moi przyjaciele? obracając się w pewnych bardziej lukratywnych branżach po prostu masz trochę szerszą wiedzę o tym jak wyglądają związki, nie zawsze standardowo i że ogólnie świat nie jest czarno biały ;) i nie musisz się z takimi ludźmi przyjaźnić
  • Odpowiedz
@PpxSQ: nie każdego pieniądze zmieniają na gorsze, pomijając że znam przynajmniej dwie osoby które są tego potwierdzeniem, to przede wszystkim wiem to najlepiej sam po sobie.

widzę młody jeszcze jesteś, to sporo przed Tobą ;)

i po co te żałosne manipulacyjne gierki? z kontekstu rozmowy zapewne dawno wyciągnęłaś że jestem po trzydziestce, czyli może jestem nawet starszy od ciebie, a próbujesz mnie "upupiać", ujmować mi doświadczenia i spamować uśmiechnięte minki
  • Odpowiedz