Wpis z mikrobloga

@git_commit opis całkiem normalny. Nie odpycha jak jakieś pretensjonalne głupie opisy. Na pierwszy rzut oka czerwonych flag nie widać. Ot taki sobie anons. Pytanie tylko na ile jest niezależna finansowo i co może takiemu facetowi zaoferować w zamian (czyli jak sama wygląda). Jeśli jest bardzo atrakcyjna to może mieć takie wymagania.
  • Odpowiedz
@Ciasteczkowe-tiramisu

Ja osobiscie nie znam aktualnie takiej pary wsrod moich znajomych, a proporcje sa raczej odwrotne - mlodszy facet, starsza babka.

Bardzo legitna argumentacja. Skoro ty czegoś zauważyłaś/nie zauważyłaś to tak musi być. Mężczyźni preferują młodsze partnerki. Z pewnymi odstępami od reguły jak to zwykle bywa, ale tendencja jest jaka jest.
  • Odpowiedz
@git_commit: ale dlaczego nikt nie mówi jak wyglądają faceci po 30? Przecież takiego co nie ma obrzydliwych zakoli (albo nie jest przeszczepem), nie ma wady zgryzu, bolących pleców i zalanego brzucha to ze świecą szukać xD plus jedynym zainteresowaniem jest granie w gierki całymi dniami albo jazda na rowerze (ale to już Ci bardzo ambitni). Gdzie jedynym wydatkiem na "dbanie o siebie" jest fryzjer za 50zł raz na miesiąc, przecież
  • Odpowiedz
@git_commit: to w końcu spoko mieć utrzymankę czy nie? Bo tu różne opinie są. Chyba, że babka lvl 20 ma zarabiać tyle, co rozgarnięta 34 lvl. Ale wtedy to może też przebierać w facetach w swoim wieku, po co jakiegoś starucha brać.
  • Odpowiedz
Dlatego jak jesteś młodą laską to najlepsze co możesz zrobić to wykorzystać takiego faceta (2-3 lata max.), odłożyć sobie swoje siano i uczyć się/awanować, a jak już będziesz mieć niezależność, najlepiej jak kupisz własne mieszkanie, to iść do bogatszego i przystojniejszego

@PpxSQ: lol. a potem w mainstreamie wielkie zdziwko skąd się bierze blackpill, epidemia męskiej samotności i życie w celibacie u połowy młodych mężczyzn
  • Odpowiedz
Gdzie jedynym wydatkiem na "dbanie o siebie" jest fryzjer za 50zł raz na miesiąc

jedyną pielęgnacją jest żel 10w1 z Lidla.

@PpxSQ: i patrz, nadal są atrakcyjni. A jeżeli wystarcza, to po co przepłacać.
  • Odpowiedz
@git_commit: @PpxSQ Biorąc moje prywatne doświadczenie, to zazwyczaj właśnie faceci w związkach po 30 tak wyglądają, gry, brzuchy itd. A właśnie single zazwyczaj są bardziej zadbani, często jakaś siłownia, rowery, podróże itp. Oczywiście prawdopodobnie w wieku 20 lat ich sytuacja była odwrotna. A co do twojego planu to trochę powątpiewam, bo ci przystojni bogaci itd. zazwyczaj albo szybko wchodzą w małżeństwa (+/- 20 lat) albo nie wchodzą wcale i
  • Odpowiedz
@koniozwalacz: ale to Wy dzwonicie ( ͡° ͜ʖ ͡°) teraz młode dziewczyny mają na tiktoku i ig mnóstwo takich treści, już nie jest tak łatwo zmanipulować, żeby młoda gotowała obiadki, sprzątała i prała plus jeszcze dorzucała się do mieszkania i wycieczek xD bo jak zaczniesz wymagać, to ucieknie do tego, co jej załatwi panią sprzątającą i dietę pudełkową plus zanzibar parę razy do roku, żeby było
  • Odpowiedz
@ziomik: powiedz mi, ile znasz 34-40 letnich facetow co spotyka się z 20-25 latkami? Bo ja osobiście żadnych, znajomi, rówieśnicy, ludzie z pracy mają partnerki w swoim wieku lub góra 4-5 lat młodsze, tylko na wykopie spotykam się że śmiesznym stwierdzeniem że kawaler 34-40 lub starszy może przebierać wśród 20 XD
  • Odpowiedz
ale to Wy dzwonicie

@PpxSQ: "wy" czyli kto? kto to są "wy"? odpisujesz mi, a nie jakiejś liczbie mnogiej która dzwoni do ciebie w myślach

faceci myślą, że z miłości to wszystko i laska ich nie zostawi, jak zaczną się
  • Odpowiedz
@koniozwalacz: hahahaha teraz właśnie brzmisz jak te laski 30+ które narzekają, że ich rówieśnicy wolą młodsze xD nie ma co mnie wyzywać i się spinać, tak teraz wygląda rzeczywistość, poznasz parę par, gdzie jest taka róźnica wieku, to zobaczysz xD i mnie nie szufladkuj bo patrzę na coś z innej perspektywy
  • Odpowiedz