Wpis z mikrobloga

@git_commit: Pamiętam artykuł z badaniami na temat czemu takim kobietom trudniej znaleźć partnera.
Faceci którzy spełniają ich wymagania nie są zainteresowania wymaganiami. Kobieta może mieć gorsze wykształcenie, zarobki i status społeczny ich to nie obchodzi.

Hmm w sumie to też takie babki zazwyczaj są dużo młodsze ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@git_commit: Mysle, ztak jest. Spelniajacy "kryteria" rowniesnik bedzie spotykal sie z kobieta 25 letnia. Dla takiego rowiesnica jest nie zadnym wyborem, nawet nie wiadomo jak zadbana
  • Odpowiedz
@git_commit: nie jest to zaden problem. Jak ktos chce miec maskotke do utrzymania no to sobie bierze 20-letnia maskotke. Smieszy mnie zawsze, ze utrzymywanie 20-latek nie jest dla was beciakowaniem (te czesto nawet nie lubia seksu i go nie chca), ale bycie w zwiazku z niezalezna finansowa 30. to niby jakis horror :D
  • Odpowiedz
@git_commit: kiedyś pisałem z taką tinderowa(w tym samym mieście co ty dzialasz) i ona mówiła że ma szefa (duża firma it) 30 parę lat to normalnie na chatę zaprasza laski w jej wieku (24 lata) i często jej pokazywał jak laski się dopraszaly o spotkanie XDDD
Druga sprawa że takie 30pwre latki to bez problemu zwiaza się z młodszym - mam znajomego co studiuje lekarski, rodzice oboje lekarze, jak się
  • Odpowiedz
  • 50
Ja mam partnerkę młodszą o 11 lat i nie mam ochoty na spotkania z moimi rówieśniczkami xD

@jazdaniebieski2023: Ja mam niedlugo 33 lata i moje rowiesniczki to juz moga sobie powoli szukac miejsca na cmentarzu, Polki sie TRAGICZNIE starzeja
  • Odpowiedz
oprócz zadbana i niepaląca to nie wymieniła żadnych zalet

@onepnch: tak każda się uważa za zadbaną, bo jebnie tonę tapety na ryj i pazury zrobi.
a że waży 60kg+ i obwisłe c---i/rozstępy inne gówna to przecież na nic nie wpływa.

Smieszy mnie zawsze, ze utrzymywanie 20-latek nie jest dla was beciakowaniem (te czesto nawet nie lubia seksu i go
  • Odpowiedz
@git_commit:

Ogólnie nie chce mi się pisać o tych wszystkich fejkach, które są skierowane jedynie do ludzi pokroju wykopków, żeby utwierdzić ich obawy przed światem. Natomiast jakby ktoś sam siebie określił "inteligentą" osobą, to super red flag na start.
  • Odpowiedz