Aktywne Wpisy

jmuhha +38
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz
Antorus +178
W gimbazie miałem paru kolegów, akurat wtedy Vice City było "hot" gierką i wszyscy grali.
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
źródło: hq720
Pobierz

#mirkokoksy #mikrokoksy #trenujzwykopem #zalesie #silownia
źródło: Screenshot_20250401-085424
Pobierz@potatolot: o Jezu, wybacz, ja myślałem że Ty po mnie ciśniesz xDD Nie ogarnąłem, że chodzi
Największą to sobie robisz krzywdę, że nie potrafisz dwóch minut bez bodźcowania wytrzymać. Nie ma znaczenia czy to siłownia czy kolejka u lekarza.
Mam swój plan treningowy w notatniku w telefonie gdzie zapisuje ciężary i to czy na następny raz powinienem dołożyć, co w tym złego?
Śmieszą to mnie czasem typy którzy zrobią jedną serię i notują na kartce coś przez minutę, robią kolejną i znów coś zapisują.
Oni ćwiczą i robią formę czy bawią się w jakiś symulator raportowania?
@LatajacyJeczmien
@bst: Dokładnie to, jak trening jest wystarczająco dobry, to nawet nie masz sił czy ochoty sięgnąć po ten telefon, bo musisz ustabilizować tętno przed kolejną serią. Najwyraźniej ci, co mają czas i ochotę sięgnąć po tiktoczka w przerwie, to nie są wystarczająco zaangażowani w
@Bigolini: wieeele lat temu chodziłem na siłownię i zawsze mnie zadziwiał jeden facet. Wysoki, wysportowany ale nie taki "misio paker", tylko porządnie wyrzeźbiony. Ilekroć go widziałem, to bardzo solidnie ćwiczył, po czym po każdym ćwiczeniu na jakimś urządzeniu przez dobrych parę minut notował coś
Jak jestem z ziomkiem to wolę z nim pogadać, ale no jak się ćwiczy samemu
Ci ludzie jeżdżąc też autem i też tylko na chwilkę tylko zerkają w telefon na światłach i potem wracasz 2x dłużej do domu, bo ten nałóg jest ponad ludzkie siły dla wielu.
Ludzie broniący tego typu
@donatien-de-sade: a co Cię to w ogóle obchodzi? Jeśli ktoś jest uzależniony od telefonu, to jest to tylko i wyłącznie jego sprawa. Mnie też się zdarza, że w przerwie
@Zoriuszka: skoro pytasz, to odpowiem. Dla formy fizycznej to chyba nie ma różnicy ale trening można potraktować jako czas dla "odparowania" również psychicznego. Trochę detoksu od rolkowania się po tiktokach czy innych gunwonewsach. No i