Wpis z mikrobloga

Ale mnie triggerują ludzie pieprzący o tym, że ktoś siedzi na siłowni na telefonie. Tak, będę podnosić ciężary bez żadnych przerw, a jeśli już się zdarzy przerwa, to będę się gapić w sufit przez dwie minuty żeby ktoś czasem nie pomyślał, że na siłowni siedzę na telefonie zamiast ćwiczyć xd

#mirkokoksy #mikrokoksy #trenujzwykopem #zalesie #silownia
LatajacyJeczmien - Ale mnie triggerują ludzie pieprzący o tym, że ktoś siedzi na siło...

źródło: Screenshot_20250401-085424

Pobierz
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Lepiej siedzieć te 2 minuty w telefonie niż nawet błądzić wzrokiem po sali i przez chwilę spojrzeć na jakąś randomową laskę, która później zrobi aferę ze na nią paczą
  • Odpowiedz
  • 1
@LatajacyJeczmien a czy ten pan może doradzić mi także jak to jest ciężko być przedsiębiorcą, co jest złego w obecnych czasach/ludziach/pokoleniu, oraz zmotywować mnie jako oczytany life coach i doradzić które krypto zainwestować,
  • Odpowiedz
@LatajacyJeczmien: jakiś debil robił fotkę, przecież wiadomo że masz przerwę między seriami. ja np mam stoper na 2 minuty.
Fakt niektórzy potrafią 15 minut siedzieć na telefonie, albo ćwiczyć na paru maszynach jednocześnie i sobie zajmuje ręcznikiem telefonem itp xd ale nie jest to standard.
  • Odpowiedz
@LatajacyJeczmien
Mam zasadę że nie biore tel na sale. Nigdy. 15 lat tak robię.

Moge sie dzieki temu lepiej skupic na zadaniu, lepiej odpocząć, odciąć od świata zewnętrznego. Pomaga też muzyka.

Do tego telefony przyrosly kazdemu do łapy - te dwie godziny bez niego bardzo dobrze mi
  • Odpowiedz
zabierasz tel na silownie? Ja p------e :)

@nobrain: tak, do odmierzania przerw, zapisywania ćwiczeń czy np. odpisanie komuś. Co w tym złego?

szczególnie że gość na zdjęciu, na pierwszy rzut oka, nie wygląda jakby mu brakowało
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: @LatajacyJeczmien autor ma rację. Nic tak nie w-----a jak brokuły siedzące na telefonach po dziesięć minut rozłożeni na maszynach. Natomiast jak się nie jest przeciętnym wykopkiem można takiemu zwrócić uwagę raz drugi i ogarnie p---e bo nie jest przegrywem, który potem będzie bronił takich totalnie z-------h zachowań na siłce. W dupe sobie te telefony Wsadźcie jak treningu nie dajecie rady wytrzymać bez xd
  • Odpowiedz
cały urok siłowni jest w tym, ze odcinasz się od bodźców zewnętrznych, masz na plecach albo nad głową sztangę o wadze Twojego ciała

@envp: To jest cały urok siłowni dla Ciebie, a koleś może ma większe życiowe ambicje niż przemieszczanie ciężaru i jego cała tożsamość nie jest zbudowana wokół sztangi, a na siłowni dba o zdrowie i samopoczucie i w czasie przerwy robi to na co ma ochotę.
  • Odpowiedz