Aktywne Wpisy

tesknilam_ +171
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +248
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

#mirkokoksy #mikrokoksy #trenujzwykopem #zalesie #silownia
źródło: Screenshot_20250401-085424
Pobierzmariuszkom to i tak nic nie da, mogą tam grać i na mandolinie
Fakt niektórzy potrafią 15 minut siedzieć na telefonie, albo ćwiczyć na paru maszynach jednocześnie i sobie zajmuje ręcznikiem telefonem itp xd ale nie jest to standard.
Mam zasadę że nie biore tel na sale. Nigdy. 15 lat tak robię.
Moge sie dzieki temu lepiej skupic na zadaniu, lepiej odpocząć, odciąć od świata zewnętrznego. Pomaga też muzyka.
Do tego telefony przyrosly kazdemu do łapy - te dwie godziny bez niego bardzo dobrze mi
@nobrain: tak, do odmierzania przerw, zapisywania ćwiczeń czy np. odpisanie komuś. Co w tym złego?
Niektórzy miłośnicy siłowni obciągają sobie nawzajem żeby zwiększyć ilość białka w diecie, ale to nie dla mnie wole szejki proteinowe.
@envp: To jest cały urok siłowni dla Ciebie, a koleś może ma większe życiowe ambicje niż przemieszczanie ciężaru i jego cała tożsamość nie jest zbudowana wokół sztangi, a na siłowni dba o zdrowie i samopoczucie i w czasie przerwy robi to na co ma ochotę.