Aktywne Wpisy

dran2 +49
Po 5 tygodniach dojrzewania domowe guanciale jest gotowe, czas na carbonarę ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #kuchniawloska
#gotujzwykopem #kuchniawloska

źródło: temp_file8525532072933045340
PobierzCzy dodajecie czosnek do carbonary?
- No pewnie! 56.1% (457)
- Nigdy! 43.9% (358)

Tak czytam niektóre komentarze odnoście tego zaginięcia 11 latki, w których pojawia się "rodzina prosi o nie zadawanie pytań".
Według mnie jeśli już stawia się cały kraj na nogi i puszcza ogólnopolskie alerty poszukiwawcze to z automatu, po finale akcji obowiązkiem jest podanie czy było to zaginięcie, uprowadzenie, porwanie, ucieczka itd. A po dokładniejszym śledztwie możnaby nawet podać motyw.
A nie jak w wielu sprawach, gdzie uciekają młode siksy lat 16, aby się
Według mnie jeśli już stawia się cały kraj na nogi i puszcza ogólnopolskie alerty poszukiwawcze to z automatu, po finale akcji obowiązkiem jest podanie czy było to zaginięcie, uprowadzenie, porwanie, ucieczka itd. A po dokładniejszym śledztwie możnaby nawet podać motyw.
A nie jak w wielu sprawach, gdzie uciekają młode siksy lat 16, aby się
#mirkokoksy #mikrokoksy #trenujzwykopem #zalesie #silownia
źródło: Screenshot_20250401-085424
Pobierz@potatolot: a co to ma do rzeczy? Nieważne czy chodzę na siłownię od tygodnia czy startowałem na Mr. Olympia, jak mam przerwę to nie widzę różnicy czy siedzę na telefonie czy patrzę się w sufit.
@Marek_Licyniusz_Krassus: A czemu ma siedzieć bez telefonu? Można sobie coś poczytać zamiast bezczynnie siedzieć między seriami
@bdm_bq: No jest to też jakiś pomysł, ja też nie mówię, że po każdej serii siedzę w telefonie dwie minuty, ale zdarzy mi się, i nie
@LatajacyJeczmien Nie jest dziwne to, że zaraz po zrobieniu ćwiczenia ktoś sięga po telefon i tak siedzi przewijając rolki? Jedzie na siłownię to telefon, na siłowni telefon, wraca z siłowni to też telefon, co będzie marnował czas, przecież można poczytać. I nawet masz na fotce, że chodzą na siłowni, ćwiczą żeby mieć odpowiednią postawę a następnie siadają
I ten problem ma duża część ludzi na siłowni.
Ja między seriami musze sobie pospacerować a jak nie ma miejsca (czyli prawie zawsze) to robię 2 kroki do przodu i 2 kroki do tyłu