Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +94
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
BlackpillMonster +418

- jeżeli nieruchomość zostanie zniszczona w wyniku działań wojennych, ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania,
- nawet jeżeli nieruchomość zniknęła z powierzchni ziemi, dalej macie do spłaty kredyt w banku,
- jeżeli zginiecie na skutek działań wojennych, polisa na życie w 99% nie zostanie wypłacona.
Smacznej kawusi i miłego weekendu (ʘ‿ʘ)
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #nieruchomosci
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak wyjebiesz do kraju bez ekstradycji, to nie dość, że unikniesz wojny, to jeszcze stracisz tylko tyle, ile spłaciłes ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ranking: O ile znajdą ciało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PfefferWerfer: Plan nie jest zbyt dobry.
@ranking: W kwocie 3 lub 6 miesięcznego uposażenia
Dla poborowego w stopniu szeregowego miesięczne uposażenie to
@ranking: Lepszy niż zostawienie rodziny z długami za nieistniejące już mieszkanie, bo z frontu i tak już nei wrócisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W mariupolu pewnie 50% ale w takim Lwowie pewnie mniej niż promil xD
Nie wiem czy na to wpadnie choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sebastix: Polisa od działań wojennych byłaby fikcją, bo każdy ubezpieczyciel stałby się niewypłacalny, gdyby zniszczone zostało np. całe miasto. Z kolei państwo ma wtedy ważniejsze wydatki związane z wojną. Właściwie odszkodowania powinien płacić agresor, ale zacznijmy od tego, że nie powinien wszczynać wojny. Dlatego zajęcie wszelkich środków