Aktywne Wpisy

źródło: temp_file8581036574792092325
Pobierz
Ależ akcja u Balerona Dagoudy.
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: temp_file1593183137472035385
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file8581036574792092325
Pobierz
źródło: temp_file1593183137472035385
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
- jeżeli nieruchomość zostanie zniszczona w wyniku działań wojennych, ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania,
- nawet jeżeli nieruchomość zniknęła z powierzchni ziemi, dalej macie do spłaty kredyt w banku,
- jeżeli zginiecie na skutek działań wojennych, polisa na życie w 99% nie zostanie wypłacona.
Smacznej kawusi i miłego weekendu (ʘ‿ʘ)
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #nieruchomosci
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: Dlatego zawczasu wypada zrobić sobie relikwię, np. uciąć palca i dać rodzinie na przechowanie. Potem tylko złożą deklarację, że pojechali na front i znaleźli resztki.
źródło: main-qimg-b377f820eaf371f132c262b271b9a9f5-lq
PobierzTo nie jest nic nowego – od tysiącleci byliśmy przez nich oszukiwani i manipulowani. Rządzący, kapłani i elity ukrywali prawdę, wypaczali historię i tłumili wiedzę,
@Yuri_Yslin: chyba nawet nie musisz? Przecież niespłacanie długów to nie przestępstwo
@on_83: które na przestrzeni trzydziestu lat kosztuje realnie mniej (pod względem siły nabywczej) niż bańka
poza tym możesz nadpłacać, nadpłaty spłacają kapitał
przez ostatnie 30 lat kredyt był bardziej opłacalny, niż zakup gotówkowy
@MisiekPrzerwa: O którą polisę chodzi? O ubezpieczenie na życie? Bo ja w związku z kredytem muszę mieć dwa ubezpieczenia:
1. Na mieszkanie w razie tam zalania, kradzieży itd - wojna oczywiście nie wchodzi w zakres
2. Obowiązkowo muszę płacić ubezpieczenie na życie, że jeśli ja zginę - to ubezpieczyciel musi zapłacić cały kredyt za mnie