Aktywne Wpisy
kaszaamanna +798
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz
yourgrandma +68
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz

#zwiazki #demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: 10958248829
Pobierzjakby ją pociągał to mógłby być największą ciamajdą świata a i tak by się dławiła jego choojem z uśmiechem na ustach
Chciałaby mieć to już i teraz, taka ignorancja.
To tak jak z tą oczekiwaną "lekko zarysowaną umięśnioną sylwetką" u faceta, okazuje się że nie chodzi o tak lekko zarysowaną i
@r5678: najbliższy taki parking mam 60 km albo dalej od mojego miasta, także tego ;-)
Co do wymiany żarówek, w Merivie B (auto żony) niby przekręcasz "pokrywkę" i masz dostęp do żarówek, ale ni hu hu dasz rady złapać - końcówką palca wyczułem kostkę, ale dalej ręki nie włożysz. Ale przecież można zdemontować cały filtr powietrza (z obudową i
@giga_jablecznik: Jakaś zarzutka z anonimowych, jak zwykle chodziło o to, żeby wywołać emocje wśród sfrustrowanych wykopków i dołożyć trzy grosze do damsko-męskich wojenek.
@Hortennsia: wynajmowałem mieszkanie z 5 kobietami. wynajmowałem to samo mieszkanie później z 5 chłopami.
kobiety sprzątały rotacyjnie raz na tydzień, ale jednocześnie nie przeszkadzało im zostawić z rana u-----y blat, nóż czy zlew zawalony garami, bo "teraz nie moja
@enzojabol: tak, przyjście „fachowca” też zajmuje czas - research w necie kogo wynająć (połowa to scam), umówienie, telefony, ponowny przyjazd, bo nawet ci co się niby znają często coś s-------ą i przyjeżdżają finalnie 2-3 razy.
Ostatnio znajomy się dziwił dlaczego sam wymieniam baterię w zegarku na rękę (3 minuty z
@Hortennsia: Wszystko fajnie i fajny wysryw, ale zapomniałeś o tym, że w żeńskich toaletach jest większy bałagan niż w męskich - szczają na małysza, żeby nie siadać na desce, srają podobnie, przyklejają podpaski do ściany, rzucają tamponami, rozmazują krew
@szpongiel: widzę mirek typu światowy i obyty
Kolego powtarzam, kobieta jest od tego żeby p-------ć chłopu nad uchem, jak nie chcesz żeby ci ktoś p-------ł to nie wchodź w związek z kobietą.
Nigdzie nie napisałem, że facet ma się podporządkowywać i klaskać uszami jak kobieta zaczyna narzekać, wręcz przeciwnie bo jak dasz palec to zaraz będziesz bez ręki. A cuckami to są p---y twojego pokroju co uciekają płakać w kąt jak usłyszą jedno