Wpis z mikrobloga

Ja to się nie dziwię że w tym kraju za parę lat dzietność ma wynieść 0,8 kiedy widzę wpis gdzie różowa żali się że jej mąż nie potrafi majsterkować, nie kupił czegoś na promocji 20 zł taniej, nie posprzątał po sobie, albo oczekuje pochwał. Wiem że to są rzeczy które mogą irytować, ale przecież nikt nie jest idealny i dwoje dorosłych ludzi powinno się chyba porozumieć? Zamiast tego w komentarzach doradzają rozstanie mimo że kobieta jest w ciąży, świetna porada bulwo, rzuć chłopa i dołącz do tysięcy samotnych matek na #badoo szukających księcia z bajki XD

#zwiazki #demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
prostymirek - Ja to się nie dziwię że w tym kraju za parę lat dzietność ma wynieść 0,...

źródło: 10958248829

Pobierz
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@prostymirek: w rzeczywistości nie przeszkadza jej żadna z tych rzeczy, przeszkadza jej jedynie niski poziom atrakcyjności fizycznej partnera.

jakby ją pociągał to mógłby być największą ciamajdą świata a i tak by się dławiła jego choojem z uśmiechem na ustach
  • Odpowiedz
@RandomowyMirek bo tamta anonimka przyjęła po prosty zastany stan otaczającej jej rzeczywistości jako coś naturalnego występującego. Wątpię, że zainteresowała się, ile zajęło jej tacie na zdobycie tego całego doświadczenia i umiejętności i jakę miał perspektywy by się tym tyle czasu zajmować.
Chciałaby mieć to już i teraz, taka ignorancja.
To tak jak z tą oczekiwaną "lekko zarysowaną umięśnioną sylwetką" u faceta, okazuje się że nie chodzi o tak lekko zarysowaną i
  • Odpowiedz
można wjechać na parking podziemny jakiejś galerii gdzie jest znacznie cieplej.

@r5678: najbliższy taki parking mam 60 km albo dalej od mojego miasta, także tego ;-)

Co do wymiany żarówek, w Merivie B (auto żony) niby przekręcasz "pokrywkę" i masz dostęp do żarówek, ale ni hu hu dasz rady złapać - końcówką palca wyczułem kostkę, ale dalej ręki nie włożysz. Ale przecież można zdemontować cały filtr powietrza (z obudową i
  • Odpowiedz
@RandomowyMirek no sory ale piszesz dokładnie o tym na co Mirek któremu odpowiadasz zwrócił uwagę… wymiana uszczelki w cieknącym kranie to naprawdę nie jest fizyka kwantowa i nie wymaga wiedzy ani specjalistycznych narzędzi. Sam to ostatnio robiłem pierwszy raz w życiu, zajęło mi godzinę ze wszystkim - sprzątaniem, odniesieniem narzędzi itp. To jest kwestia podejścia po prostu. Wiele osób obecnie ma podejście że „się nie da” tak jak ty i zamiast
  • Odpowiedz
Kobiety to robią i korzystając z toalet publicznych automatycznie nie robią bałaganu i są uważniejsze, bo zdają sobie sprawę, że to trzeba będzie potem posprzątać i prawdopodobne zrobi to inna kobieta.

@Hortennsia: wynajmowałem mieszkanie z 5 kobietami. wynajmowałem to samo mieszkanie później z 5 chłopami.

kobiety sprzątały rotacyjnie raz na tydzień, ale jednocześnie nie przeszkadzało im zostawić z rana u-----y blat, nóż czy zlew zawalony garami, bo "teraz nie moja
  • Odpowiedz
@spedytor15k: ale pantoflarskie p---------e. Skoro od facetów wymaga się zmiany zachowania gdy chodzi o kobiety, to księżniczce tak trudno wziąć sobie czasem na wstrzymanie i nie dzielić włosa na czworo przy każdej okazji? A takie cucki jak ty jeszcze będą jej bić brawo i obwiniać faceta, że "nie radzi sobie z narzekaniem" xD
  • Odpowiedz
wola defacto poświęcić więcej czasu na znalezienie fachowca, umówienie się z nim, czekanie na jego przyjście, czekanie aż zrobi robotę

@enzojabol: tak, przyjście „fachowca” też zajmuje czas - research w necie kogo wynająć (połowa to scam), umówienie, telefony, ponowny przyjazd, bo nawet ci co się niby znają często coś s-------ą i przyjeżdżają finalnie 2-3 razy.
Ostatnio znajomy się dziwił dlaczego sam wymieniam baterię w zegarku na rękę (3 minuty z
  • Odpowiedz
jeżdżę fiatem stilo, dobrać się tam do żarówek od pozycji równa się wyjęciu akumulatora, półki na akumulator, a docelowo rozebrałam do tego zderzak, odkręciłam koło, zdjęłam osłonę plastikowa nadkola i wyciągnęłam lampę i dopiero udało mi się wymienić tą pieprzoną żarówkę, tylne lampy trzeba całkowicie odkręcić, żeby wymienić którąkolwiek z żarówek. Obie rzeczy zrobiłam sama, w styczniu, pod domem, przy lekkim mrozie, więc nie pieprzcie, że się nie da, bo się da,
  • Odpowiedz
Kobiety to robią i korzystając z toalet publicznych automatycznie nie robią bałaganu i są uważniejsze, bo zdają sobie sprawę, że to trzeba będzie potem posprzątać i prawdopodobne zrobi to inna kobieta.

@Hortennsia: Wszystko fajnie i fajny wysryw, ale zapomniałeś o tym, że w żeńskich toaletach jest większy bałagan niż w męskich - szczają na małysza, żeby nie siadać na desce, srają podobnie, przyklejają podpaski do ściany, rzucają tamponami, rozmazują krew
  • Odpowiedz
@cutekestrel: oho frustrat spotted

Kolego powtarzam, kobieta jest od tego żeby p-------ć chłopu nad uchem, jak nie chcesz żeby ci ktoś p-------ł to nie wchodź w związek z kobietą.
Nigdzie nie napisałem, że facet ma się podporządkowywać i klaskać uszami jak kobieta zaczyna narzekać, wręcz przeciwnie bo jak dasz palec to zaraz będziesz bez ręki. A cuckami to są p---y twojego pokroju co uciekają płakać w kąt jak usłyszą jedno
  • Odpowiedz
@Szczuroskoczek_: serio tacy łażą na świecie, ba jak widać po wpisach są jeszcze przekonani o własnej zajebistości. Ja sobie takich nie wybieram. Mieszkanie przez pół roku z fleją wyleczyło mnie z wyręczania z podstawowych obowiązków i schodzenia z wymagań. Jeśli ja umiem zrobić remont kwadratu i wnieść lodówkę na drugie piętro - to facet ma umieć ogarnąć własną dupę. A jak będę chciała mieć dziecko to wiem jak nogi rozłożyć
  • Odpowiedz