Aktywne Wpisy
kaszaamanna +798
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz
yourgrandma +68
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz

#zwiazki #demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: 10958248829
PobierzPowiedz że masz 30-letnie auto, bez mówienia wprost "mam 30-letnie auto".
Czy to już jednak nie w porządku? Bo takie "redpillowe" gadanie zwykle kończy się, gdy ktoś zaczyna czegokolwiek wymagać od kobiet w związkach, a nie tylko powtarza
@prostymirek: a siedzę tu w tym londynie i biuro gdzie tyram akurat w centrum to się czasem człowiek otrze o coś takiego. Ale mirkuję nadal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OperatorCyfrowegoPolaKomutacyjnego: no i tu się mylisz. Auto z 2017 roku.
@Tagliacozzo: jak to wszystko robisz to czeka ciebie rozwód bo nie masz czasu dla żony (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A na rozprawie (o ile nie skłamie) dowesz się, że co prawda gotujesz ale nie to co ona lubi (a jak ona gotuje to sama nie zje bo jej nie smakuje więc ciebie
@Szczuroskoczek_: chłop dostaje dwa komplementy w życiu:
Jaki ładny chłopczyk się urodził. oraz Dobry był z niego chłop. Tyle i tylko tyle.
@czescmampytanie:
Dwa lata temu chciałem sąsiadowi pomóc. Zdechła mu żarówka od podświetlenia tablicy rejestracyjnej. Dwa wieczory z multimetrem i nic. Przez to, że na napięcie zasilania nakładany jest przebieg przemienny od magistrali diagnostycznej to nic nie da się zmierzyć. Opel corsa, któryś z nowszych modeli. Skończyło się wymianą całego sterownika tylnych świateł ¯\(ツ)/¯. Do głupiej żarówki.
Natomiast komentarze to tragedia. Jeżeli dla ludzi to są powody, żeby natychmiast faceta zostawić to ja nie wiem jak oni wyobrażają sobie życie z kimś na dłuższą metę. Przecież każdy ma jakieś wady, jak nie takie to
W związkach z takimi osobami nieraz łatwiej jest samotnemu rodzicowi, niż takiemu w parze. Ten pierwszy będzie nawigować i sprzątać po DWÓCH osobach, a ten drugi po... TRZECH.
@Luigi93: miałem taki samochód że wymiana żarówki to było rozebranie całego przodu żeby się do żarówki dostać.
@Hortennsia: wybacz ale to jest mało możliwe, dopiero od 2008 nie ma poboru, wcześniejsze miały i każdy facet codziennie musiał obowiązkowo ogarniać koszary. A zeta trwała dwa lata - rok i każdy poborowy biegał z mopem i miotłą.
Jak jakaś baba ma źle to czemu nie
@prostymirek: ja takie zabawy staram się latem dlatego ogarniać, zimą dość szybko robi się nieprzyjemnie.
@prostymirek: szukających beżowego lub czarniawego księcia ¯\(ツ)/¯