Wpis z mikrobloga

Ja to się nie dziwię że w tym kraju za parę lat dzietność ma wynieść 0,8 kiedy widzę wpis gdzie różowa żali się że jej mąż nie potrafi majsterkować, nie kupił czegoś na promocji 20 zł taniej, nie posprzątał po sobie, albo oczekuje pochwał. Wiem że to są rzeczy które mogą irytować, ale przecież nikt nie jest idealny i dwoje dorosłych ludzi powinno się chyba porozumieć? Zamiast tego w komentarzach doradzają rozstanie mimo że kobieta jest w ciąży, świetna porada bulwo, rzuć chłopa i dołącz do tysięcy samotnych matek na #badoo szukających księcia z bajki XD

#zwiazki #demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
prostymirek - Ja to się nie dziwię że w tym kraju za parę lat dzietność ma wynieść 0,...

źródło: 10958248829

Pobierz
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@prostymirek: ludzie zapomnieli, ze związek to masa kompromisów, i znoszenia swoich wad. Przez feminizm, social media i pseudocoachy niektórym kobietom sie tak w glowie po....liło, że myślą że facet musi być idealny. A samemu często nie mają zbyt wiele do zaoferowania
  • Odpowiedz
@Tagliacozzo: tutaj chyba chodzi o to że kobietom po pewnym czasie włącza się mikro-zarządzanie dosłownie wszystkim. To jak taka kompulsywna reakcja na stres a obrywa się chłopu bo jest pod ręką i po x latach większość jest spacyfikowana albo ma je w dupie - ze zwyczajnego zmęczenia.
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac ten samochód sam w sobie jest pastą, działa w nim wszystko i nic. Przegląd przechodzi perfekcyjnie, odpala przy największych mrozach, ale ma jakieś dziwne wewnętrzne problemy, jak nastolatka z borderline xD

@abbondanza: biedną bym się nie nazwała, ewentualnie bywam nadmiernie oszczędna. Niby nie mam korzeni pejsododatnich, ale miewam z nimi sporo wspólnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@dos_badass podziękuję, jedno auto z problemami to
  • Odpowiedz
ten samochód sam w sobie jest pastą, działa w nim wszystko i nic

@Noonecares123: widzisz, ja miałem auto w podobnym wieku i też ambitnie z filmikami na yt wymieniałem chłodnicę i termostat. Odkręcenie i przykręcenie zderzaka, co na filmiku trwa minutę, mi zajęło 2 godziny, bo śruby i zaczepy były wyrobione albo zardzewiałe. Tak samo opaski do cieczy chłodzącej.

Chodziło mi generalnie o wydźwięk komentarza "co to za chłop co nie wymieni
NieBendePrasowac - >ten samochód sam w sobie jest pastą, działa w nim wszystko i nic
...

źródło: PTSD_Chihuahua_Banner

Pobierz
  • Odpowiedz