Wpis z mikrobloga

Zarabiam miesięcznie ok. 220k - 270k netto w wieku 21 lat. Mam już wszystko czego potrzebuję - dobrze prosperująca firma, fajny samochód, dom. Nie wiem już za bardzo co dalej, jaki cel? Jedyne co mi przychodzi na myśl to dalszy rozwój firmy ale nie bardzo wiem co mam zrobić ze samym sobą. Praca to całe moje życie co niby jest dobre bo się dorobiłem ale z drugiej strony czuję, że czegoś mi brakuje. Co o tym myślicie? #rozwojosobisty #finanse #polska #kiciochpyta #pracbaza
  • 224
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wiem już za bardzo co dalej, jaki cel? Jedyne co mi przychodzi na myśl to dalszy rozwój firmy ale nie bardzo wiem co mam zrobić ze samym sobą. Praca to całe moje życie co niby jest dobre bo się dorobiłem ale z drugiej strony czuję, że czegoś mi brakuje

@_e_l_o_: przygarnij samotnom madkę 30+ z prezentem w postaci ciapatego bombelka
  • Odpowiedz
Nie wiem już za bardzo co dalej, jaki cel?

@_e_l_o_: Osiągnąłeś wszystko, pozostaje tylko położyć się i czekać na śmierć. Na pewno nie widziałeś żadnej planszy z napisem "You won!"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@_e_l_o_ potrzebujesz tylko jednej rzeczy - łoscypka.

Jego zapach wyzwoli w Tobię żadze, łobrzydliwe, homoseksualne żądze. Woń octówy sprawi, że osiągniesz spełnienie, hej.
  • Odpowiedz
z drugiej strony czuję, że czegoś mi brakuje.

@_e_l_o_: brakuje Ci uczucia bezinteresownej pomocy innym, np. mi
Już Jezus zauważył, że aby być szczęśliwym człowiekiem trzeba dzielić się szczęściem
Napisz na priv jeśli chcesz wiedzieć co trzeba zrobić abyś poczuł sie spełniony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nie wiem już za bardzo co dalej, jaki cel?

@_e_l_o_: Proponuje się obudzić i dalej szukać pracy jak już studia skończyłeś.
  • Odpowiedz