Wpis z mikrobloga

Zarabiam miesięcznie ok. 220k - 270k netto w wieku 21 lat. Mam już wszystko czego potrzebuję - dobrze prosperująca firma, fajny samochód, dom. Nie wiem już za bardzo co dalej, jaki cel? Jedyne co mi przychodzi na myśl to dalszy rozwój firmy ale nie bardzo wiem co mam zrobić ze samym sobą. Praca to całe moje życie co niby jest dobre bo się dorobiłem ale z drugiej strony czuję, że czegoś mi brakuje. Co o tym myślicie? #rozwojosobisty #finanse #polska #kiciochpyta #pracbaza
  • 224
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co o tym myślicie?

@_e_l_o_: no jak żyjesz, żeby pracować, zamiast pracować, żeby żyć to ci cały czas będzie coś brakowało. Wydawaj hajs na coś co lubisz, nie masz żadnych zainteresować, hobby? Jak hajsu ci starczy, żeby nic sobie nie odmawiać to ogranicz pracę i więcej odpoczywaj. Stres to największy zabójca, masz możliwość to ogranicz go.
  • Odpowiedz
Wykopek, powtarzam: WYKOPEK, pisze Ci ze zarabia ponad 200 kafli miesiecznie, a Ty mu calkowicie na serio wypisujesz porady? Litosci ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przecież te porady są uniwersalne niezależnie od poziomu dochodu, nie ma w nich nic trudnego i takie rozterki są na wykopie codziennie.

A co do zarobków to nie zdziwiło by mnie to wcale, znam w prawdziwym swiecie użytkowników wykopu którzy koszą 50-70k PLN bez problemu, trochę boomerów z biznesami,
  • Odpowiedz