Wpis z mikrobloga

Zarabiam miesięcznie ok. 220k - 270k netto w wieku 21 lat. Mam już wszystko czego potrzebuję - dobrze prosperująca firma, fajny samochód, dom. Nie wiem już za bardzo co dalej, jaki cel? Jedyne co mi przychodzi na myśl to dalszy rozwój firmy ale nie bardzo wiem co mam zrobić ze samym sobą. Praca to całe moje życie co niby jest dobre bo się dorobiłem ale z drugiej strony czuję, że czegoś mi brakuje. Co o tym myślicie? #rozwojosobisty #finanse #polska #kiciochpyta #pracbaza
  • 224
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_e_l_o_: robić to na co pozwala spore zaplecze finansowe co wykopki mają niby doradzić?

Na moje oko działalność filantropijna wspomaganie okolicznych hospicjow domów dziecka, znajdz jakichś biedaków i funduj im studia
Wyszukuj ciekawe start upy i rób z nimi współprace
Np ja bym zaczal robić nożyki jakbym miał piec i szlifierkę w miarę niski koszt 15k i jest na dobry początek nie mówię że masz mi dać kasę ale tylko
  • Odpowiedz
@_e_l_o_: osiągnąłeś wszystko, teraz pozostaje tylko się cieszyć kapitałem.
Powinieneś spieniężyć cały majątek, a następnie całą kwotę podzielić na dwie części.
Pierwszą przeznaczasz na alko, dziwki i k--s.
A drugą przepuszczasz na głupoty.
  • Odpowiedz
@_e_l_o_: całą kasę inwestujesz w kurniki inwestycyjne w Wałbrzychu, później to refinansujesz i kupujesz kurniki inwestycyjne w Łodzi. Po więcej porad zapraszam na szkolenie
  • Odpowiedz
@_e_l_o_: Pakowanie nadwyżek w ETF SP500, wizyta u prawnika żeby cię zabezpieczył przed potencjalną matką twoich dzieci (ślub odpada przy takich zarobkach), rozwój emocjonalny i szukanie tego celu - poprobuj różnych kursów żeby znaleźć coś co sprawia ci przyjemność i da odskocznię od ciągłej pracy, a na tym hobby poznasz ludzi którzy tez będą mieli zajawkę.

Milioner czy nie, człowiek potrzebuje siatki bliskich mu i życzliwych ludzi żeby czuć się
  • Odpowiedz