Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: no ma mnie zmotywować że Ty okazało się że miałeś szczęście, gdy ktoś wcale nie musi?

choroby psychiczne to głównie stan zapalny czyli źle funkcjonujący system immunologiczny (może miałeś grzyba w domu i jak się wyprowadziłeś to obciążenie systemu immunologicznego się zmniejszyło).

@FejsFak: lol co? Pierwsze słyszę, rozwinięta temat?
  • Odpowiedz
  • 0
@Dupxo7 przepraszam za wprowadzenie w błąd. Pracuje na pół etatu, zarabiam pół średniej. Jakoś tak mam w głowie zawsze godzinową stawkę, a nie miesięczną, stat ten mylny skrót myślowy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zawsze mnie intryguje to, czy drugi człowiek może nas "uratować". Zmienić życie. Bo ciągle mi bliżej do tego, że jak sam się nie uratujesz i nie pokochasz siebie, to nikt za Ciebie tego nie zrobi i po prostu zniszczysz tą relację z kimś, bo kogoś przytłoczysz.
  • Odpowiedz
@iniacz: Szczerze? Jestem zawiedziony tą informacją, bo sam jestem chory i mnie to wykańcza pomału i chętnie załapałbym się do branży gdzie można pracować na pół etatu i ci płacą koło średniej :D
  • Odpowiedz
ty to może zostań przy robieniu schodów, a się nie pchaj w poważne tematy

@benetti: takie cenne rady to zachowaj dla siebie albo innych podludzi twojego pokroju
  • Odpowiedz