Aktywne Wpisy

Owlosiaty-Dzik +630
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.

źródło: 479694853_1327925191653545_5385056484925285116_n
Pobierz
wfd +4
Ciężko się przestawiać z #windows na #macos? Od zawsze pracuje na lapku z windowsem ale serio ten system mnie denerwuje (programy źle się skalują przy 16:10, problem z ostrością tekstu, ciagle problemy z mikrofonem na callach). Planuję kupić pierwszego maca ale obawiam się ze nie bede potrafił się przestawić.
#macbook #macbookpro
#macbook #macbookpro
10 lat temu byłem na samym dnie - chciałem popełnić s---------o, cała rodzina się ode mnie odwróciła i postawiła na mnie krzyżyk. Miałem olbrzymie problemy psychiczne, przyjaciele się ode mnie odwrócili, znajomi nie chcieli mieć ze mną kontaktu. Bałem się własnego cienia i czułem, że zmarnowałem całe swoje życie, a zawsze byłem tym najzdolniejszym dzieckiem...
W tym stanie poznałem moja przyszła żonę, która jakimś cudem we mnie uwierzyła. Poszedłem do pierwszej w życiu pracy, zacząłem intensywną terapię. Podczas terapii zacząłem przypominać sobie wszystko, całe swoje smutne i samotne dzieciństwo. Pojawiły się uciążliwe migreny, ataki paniki, depresja.
Przepracowałem to wszystko i nadal jeszcze nad sobą pracuje, nie poddałem się.
W między czasie założyłem rodzine, pojawiły się dzieci, zacząłem piąć się w górę w pracy.
Przed chwilą przyjąłem ofertę pracy. Zostałem dyrektorem z zarobkami, o których nigdy nie śniłem. Właśnie stoję nad łóżkami moich dzieci, pisze tego posta, myślę o tym gdzie byłem 10 lat temu i płaczę.
Nie wiem po co to pisze, ale może choć jedną osobę to zmotywuje, żeby się nigdy nie poddawać, choćbyście byli na samym dnie.
#depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
A dalej napisałbym: a teraz jadę do "Pod Minogiem" żeby nakryć moją żonę co mnie zdradza z robercikiem z pracy kruwa "przyjacielem"
Też byłam najzdolniejszym dzieckiem, ale obecnie nie jestem żadnym dyrektorem. Mam pracę na pół etatu lekko poniżej średniej krajowej. Nie dam rady więcej pracować, choć leki i terapia dobrze działają. Może za następne dziesięć lat
Chociaż może 10 lat temu było trochę inaczej niż jest teraz.
@wooster: pamiętajmy, że przy tym wszystkim OP, według swojej opowieści, był jeszcze takim przegranym toksykiem, że aż odwrócili się od niego rodzina i znajomi. Ale jednocześnie był pociągający dla kobiety, która stwierdziła, że te cechy jej nie przeszkadzają i będzie
@Dupxo7: Za odpowiednie umiejętności ludzie chętnie płacą.