Aktywne Wpisy

MonazoPL +116
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
Gruby_Wuj +252
Moi rodzice pojechali do sanatorium do Gołdapii.
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
źródło: obraz_2025-11-24_145653252
Pobierz

Żałosne jak można cały czas nic nie robić, następnie wreszcie zrobić coś i s--------ć to tak koncertowo xDD.
Błagam niech ktoś tych pajaców wymieni albo nauczy nie być pajacami, bo ja nie zdzierżę kolejnych rządów PiSu xD
#kpo #kpop #tvn #polityka
Jeszcze dzisiaj widziałem jak Sasin się wypowiadał, że jak można tak zmarnować pieniądze. No ku*wa coś człowieka trafia..
Z drugiej strony ten rząd jest nieudolny.
Więc w teorii tak, nie są winni, winne są Grażynki, które to zatwierdzały. No chyba, że jakieś naciski były pt. "moja żonka tutaj chce wybudować salę bankietową, weź mi tu sypnij pół miliona".
@MateMizu: Ty chyba se jaja robisz. PiS to właśnie by bronił się dużo skuteczniej niż PO. Premier by nie zlecał żadnej kontroli, bo to przyznanie się do winy. Tylko Mati z Sasinem by wychwalali program, jako to wspaniały, bo to te odnogi firm się
Teraz to realizują. Skąd wcześniej wiedzieli, że trzeba skupować ospowiednie spółki itp?
@MateMizu: to żart? za PiSu miałeś większe wałki (i to faktyczne, a nie wydumane) i jedyne, co mieliśmy, to "kwik lewactwa". Aha, i w mediach PiSowskich cisza, Zenek Martyniuk i "panie Dudo, co zrobić, żeby pan wygrał".
Pierwsza z brzegu: https://www.bankier.pl/wiadomosc/Milionowe-dotacje-dla-firm-zwiazanych-z-PiS-PARP-odpowiada-8637718.html - nikt nie pamięta, bo tyle tego było.
Polacy nie sa narodem buntowniczym w kwestiach gospodarki i wyzysku. Za to gdyby sprawa dotyczyla kwestii światopoglądowych jak np. aborcja czy imigracja to by sejm płonął.
Paradoksalnie nasz narod przetrwal tylko dlatego ze dawał sie wyzyskiwac ale mial silnie zakorzenione wartosci. Przez to zaborcy i przez 100 lat nie byli w stanie wyplenic z nich Polskosci. Gdyby je wyplenili to Polski po prostu by dzis nie bylo.
Ludzi po prostu strzela cholera jak widzą, że nowa władza z którą mieli ogromne nadzieje w sumie nie różni się bardziej od poprzedniej. Takie proste rzeczy jak niedzielę handlowe nie zostały wprowadzone do dziś.
Dla mnie jedynym sukcesem tej kolacji bo nie Tuska jest