Aktywne Wpisy

Miguelos +201
Z normalnie ubranej laski do worka na ziemniaki. No ale tak to jest jak teraz większość z nich waży ponad 60 kg, trzeba ukryć tłuszcz.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska

źródło: dsfrfew
Pobierz
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje #spacex
źródło: temp_file534355844332196707
PobierzDodatkowo co ważne, ma wprowadzić Neuralink. Nikt o tym nie mowi ale tu nie mają znaczenia pieniądze, tylko żeby jego firma to zrobiła. Wtedy zacznie się era post-humanizmu (czego zapewne byśmy nie chcieli będąc zwykłymi prolami).
W 2018 sobie wynegocjował z Teslą opcje na akcje. Które dziś są warte kilkadziesiat miliardów USD iinstytucje USA blokuje zrealizowanie tych opcji bo niby nieuczciwie jes sobie wynegocjował.
ustalili spbie w 2018 i realizacja miała być chyba w 2023 ale zaskarżył ja chyba jakiś udziałowiec co ma kilka aukcji i sad ja zablokował i nadal jest w takim stanie
https://www.naspp.com/blog/court-rules-mega-grant-excessive
@tom-ek12333: Neuralink to niewypał i nie wypali. Przykro mi.
Niemniej jednak przemysł kosmiczny Maska jest zdaje się najbardziej innowacyjny i wciąż się rozwija.