Aktywne Wpisy

simpiara +402
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +10
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje #spacex
źródło: temp_file534355844332196707
Pobierza to dlaczego? produkt działa. nie jest tak widowiskowy jak rakiety czy roboty ale działa i to bardzo dobrze.
@odysjestem: wytłumacz proszę jak na jego majątek ma wpływ firma którą sprzedał prawie 23 lata temu?
@hansschrodinger: jakby działał to byłby widowiskowy, bo byłby to gigantyczny krok naprzód ¯\(ツ)/¯
Pamiętaj że Mask jest przede wszystkim genialnym marketingowcem.
@wypok_user_321 tak. On tam może być front menem
produkt działa, tyle że jest nadal w fazie testów. Dopiero były dwie operacje. Obie udane.
Pierwszy tester udziela się w mediach np. był u Joe Rogana, nie wiedziałeś o tym?
@hansschrodinger: A czego nie rozumiesz w stwierdzeniu że jakby to działało, tak jak to opisywali, to byłby to przełom znacznie poważniejszy niż największe sukcesy Muska w kosmosie?
Wiesz jak działa ludzki mózg? No właśnie. Nikt nie wie.
Także z Neuralinkiem jeszcze daleka droga do sukcesu.
Co wg ciebie nie działa tak jak to opisywali? mam wrażenie że masz jakieś duże oczekiwania co do
@hansschrodinger: tak duże, jak twoje wychwalanie tego projektu ¯\(ツ)/¯