Aktywne Wpisy

maybe +184
Mirki, "fachowcy" kΕadli mi listwy przypodΕogowe. Generalnie wyszΕo super, no ale - naroΕΌniki - zdjΔcia w komentarzach. MΓ³wili, ΕΌe siΔ nie daΕo tego materiaΕu rΓ³wno ΕciΔ
Δ na 45 stopni i ΕΌebym sobie zamΓ³wiΕ zaΕlepki, bo tak bΔdzie lepiej wyglΔ
daΔ. SΔk w tym, ΕΌe producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaΕlepek. JakieΕ pomysΕy, jak to zamaskowaΔ? Kleili Mamutem, wiΔc raczej nie oderwΔ. MyΕlaΕem wypeΕniΔ luki Mamutkiem, wygΕadziΔ go jak wyschnie i nakleiΔ
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_4496
PobierzCzy sΔ
jakieΕ fastfoody w Krakowie, ktΓ³re sΔ
czymΕ innym niΕΌ frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kieΕbaska z nyski i jest to coΕ z prostych skΕadnikΓ³w bez masy chemikaliΓ³w - jak najmniej przetworzone. CoΕ co moΕΌna zjeΕΔ na ulicy czyli teΕΌ nie stoΕΓ³wka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

#programowanie #programista15k #programista25k #naukaprogramowania #informatyka #devopsiarz #frontend #backend #uxdesign #uidesign #datascience #python #java #javascript #php #rustlang #cplusplus #csharp #sql #html #css #typescript #kotlin #gamedev #analizadanych #machinelearning #testowanieoprogramowania #scrum
ΕΊrΓ³dΕo: badanie 2025
PobierzWyΕnione marzenie,
KtΓ³re dzisiaj speΕnia siΔ
Niech siΔ nie koΕczy
NajpiΔkniejszy w ΕΌyciu sen
ΕΊrΓ³dΕo: 1000002757
PobierzΕΊrΓ³dΕo: image
PobierzΕΊrΓ³dΕo: image
PobierzΕΌycie jest nobelon xD
poniΕΌej odpowiedzi z 2024
ΕΊrΓ³dΕo: Zrzut ekranu 2025-01-16 124457
Pobierz@Michal_Spira: @Bulldogjob Nieprawda brakuje odpowiedzi:
- nie przyznaje
- zwalnia, jak ktoΕ zapyta o podwyΕΌkΔ
@tommyrb: Nie wiem, czy zauwaΕΌyΕeΕ ale samo przewija, jak zaznaczysz maksymalnΔ iloΕΔ odpowiedzi, czyli w wiΔkszoΕci 1. Nie wiem z czym masz problem