Aktywne Wpisy

Variv +380
#usa #polska
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.

Neocaridina +45
W 2009 roku premier Donald Tusk zapowiedział, że pierwsza polska elektrownia atomowa ruszy za 11 lat – w 2020 roku. Po 16 latach od tego momentu rząd premiera Tuska zapowiada, że pierwsza polska elektrownia atomowa ruszy za 12 lat – w 2036 roku.
Do listopada 2024 roku nakłady na przygotowanie budowy pierwszej polskiej elektrowni jądrowej (spółki PGE EJ1 i Polskie Elektrownie Jądrowe) wyniosły blisko 2,54 mld zł
.
#ciekawostki #
Do listopada 2024 roku nakłady na przygotowanie budowy pierwszej polskiej elektrowni jądrowej (spółki PGE EJ1 i Polskie Elektrownie Jądrowe) wyniosły blisko 2,54 mld zł
.
#ciekawostki #
źródło: Jest-nowa-umowa-z-Amerykanami-w-sprawie-atomu.-Premier-Tusk-tlumaczy-co-zmieniono
Pobierz

W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu drzwi wejściowych - całując po stopach z wdzięcznością, że jest.
Skończywszy tę przyjemność, bo nie obowiązek, udam się do łazienki nalewając mu wody na kąpiel. Następnie szykując mu kanapki i świeżo wyprasowaną koszulę na kolejny dzień, zadzwonię do najbliższych opowiedzieć o tym, jakie mam szczęście, że w ogóle dziś spojrzał w mym kierunku.
Jeżeli powie do mnie „Ty” albo „Ona” poczuję swego rodzaju wdzięczność i spełnienie, że jestem dla niego taka ważna.
Bo nic innego w życiu uległej kobiety, w relacji damsko męskiej, nie jest przecież aż tak ważne jak to, by po prostu być, gdy wskaże na mnie palcem.
Jak Wam się podobam w takim wydaniu?
Myślicie, że to ten moment przykładności czy jeszcze zbyt śmiało?
źródło: DA825841-ED23-4A68-B880-A093B3515E29
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
1 zajmij się córka i wytłumacz jej, że jesteś chora na atencję i żeby nie szła w Twoje ślady bo skończy jak ta n--------a od Ferrariego ta Julka Pelc czy jak ona tam miała.
2. To co Ty robisz to jest zebranie o atencj w sposób śmieszny dla mnie, pokazujesz pracę chirurga plastycznego na tych zdjęciach i co dalej z
@MariannaSchreiber: Czyli komu? bo straciłam rachubę
Na cyckach i kontrowersji długo nie pociągnie, a i zmiany partnerów przestaną robić wrażenie. Bankowo wleci OF, jak już słupki popularności polecą w dół.