Aktywne Wpisy

Powiedzcie mi, skąd u Polaków taka maniera, że czym starszy i gorszy samochód ma to tym bardziej nie szanuje samochodów innych? Mówię tu głównie o obijaniu drzwiami na parkingach pod sklepem czy pod blokiem. Mam nowe auto i dbam o nie, regularnie myje i zabezpieczam woskiem co kilka msc. staram się parkować tak żeby zarówno ja jak i osoba stojąca obok miała wystarczającą ilość miejsca na wejście/wyjście z samochodu, dodatkowo pod sklepami

Umeraczyk +47
Takie na śmietniku znalazłem ʕ•ᴥ•ʔ
źródło: eff6d552ca7243c98c6ddac2ef764d32
Pobierz

źródło: 9cejox
Pobierz@Notes: No i dlatego mamy procentowe podatki, a nie nominalne. Zarabiasz mniej to płacisz mniej, zarabiasz więcej to płacisz więcej. Jest to zasada poprawną niezależnie od tego ile osób zatrudniasz i tego jakie dochody osiągasz.
Czym się różni stolarz
@loczyn to indywidualna sytuacja. Jak inne punkty nie zaprzeczają to luzik. Ujowo tylko jak jesteś konsultantem od 8 do 16 i musisz odbijać kartę na b2b XD
Wystarczyłoby tak nie kraść na UOP to nie byłoby problemu B2B. Jak 2/3 wynagrodzenia podpieprzane jest w 2 progu to nie dziwne, że ludzie chcą to złodziejstwo zmniejszyć.
- twój kontrahent uważa cię za firmę
- skarbówka uważa cię za firmę
- @Notes z internetu nie uważa cię za firmę
Beka. Tak bardzo przejmujemy się twoim zdaniem :)
Misie kolorowe skoro ktoś na b2b płaci mniej niż ktoś na UoP np podatku dochodowego, to kogo najbardziej tym trafiacie? Swoje najbliższe otoczenie, czyli samorządy xd
A co w przypadku wolnych zawodow?