Aktywne Wpisy

Gienek-Kielbasa +135
Zabytki #gory
źródło: temp_file8265886640195741794
Pobierz
seventh_gate +3
Hejka, słuchajcie dzisiaj ląduję na ulicy jako osoba bezdomna. Co zabrać ze sobą, jakie środki, przedmioty, narzędzia, czy cokolwiek innego prócz dokumentu, telefonu i leków powinienem zabrać za sobą? Pytanie od osoby, która pierwszy raz będzie bezdomna.
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie

Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze L4 od chyba trzech lat(ostatnie było jak złamałem rękę). Po tym co napisał zadzwoniłem do właściciela firmy w sprawie traktowania mnie. Umówiliśmy się na rozmowę na poniedziałek, mam pokazać wszystkie nasze rozmowy na moim zwolnieniu, a na tą chwilę doradził zablokowanie go wszędzie gdzie to możliwe. #pracbaza
źródło: IMG_20241121_052632
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Agui94: jakby ci dali wypowiedzenie, a tak pewnie zrobią to nie bierz za porozumieniem xD
źródło: papiez macha
PobierzJanusz lubi takich niewolników.
@Ravau23: jeśli nie masz 13 lat to współczuję. Jeśli pracownik nie wykonałby swojej roboty, to kierownik by go zwolił/posłał sprawę do góry. Jeśli kierownik nie wykonuje swojej roboty (nie potrafi być liderem, nie traktuje ludzi normalnie i nie wspiera procesów), to powinno go spotkać to samo. Kierownik to nie jest jakiś bóg, którego trzeba się
@jakis_login po reakcji właściciela to bym raczej obstawiał, że to kierownik powinien szukać nowej roboty. Jeśli właściciel nie jest totalnym troglodytą, to rozumie, że