Wpis z mikrobloga

Mały update a propos tego wpisu.
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze L4 od chyba trzech lat(ostatnie było jak złamałem rękę). Po tym co napisał zadzwoniłem do właściciela firmy w sprawie traktowania mnie. Umówiliśmy się na rozmowę na poniedziałek, mam pokazać wszystkie nasze rozmowy na moim zwolnieniu, a na tą chwilę doradził zablokowanie go wszędzie gdzie to możliwe. #pracbaza
Agui94 - Mały update a propos tego wpisu.
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telef...

źródło: IMG_20241121_052632

Pobierz
  • 204
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Agui94: jedź z nimi, a w międzyczasie szukaj sobie drugiej roboty, bo na 99% w tej jesteś już spalony, przez kierownika. Narobi ci syfu wokół tyłka i cała firma będzie się na ciebie patrzyła krzywo. I interwencja u właściciela tutaj raczej nie pomoże. Taka mentalność...
  • Odpowiedz
@Ravau23: jesteś zjebem. Jeśli kierownik nie potrafi się zachować to jak najbardziej należy go p------c. Tym bardziej, że op mówił, że traktował go gorzej niż innych na grupach z innymi pracownikami
  • Odpowiedz
  • 78
@Ravau23 z konfidentami, którzy pod ruską okupacją np. donosili władzy, że sąsiad uczestniczy w podziemnym ruchu oporu. Nie ma to nic wspólnego z obecną odmianą żałosnego prawilniactwa, pajacu.
  • Odpowiedz
@Ravau23: widocznie to ty jesteś takim "pracownikiem" co j---e innych i przez to odczuwa strach przed p----------ą. normalny człowiek nie pozwoli się szmacić.
  • Odpowiedz
skoro jedynym pomysłem na rozwiązanie problemu z przełożonym jest p------a to tacy powinni być gnojeni

@Ravau23: jeśli nie masz 13 lat to współczuję. Jeśli pracownik nie wykonałby swojej roboty, to kierownik by go zwolił/posłał sprawę do góry. Jeśli kierownik nie wykonuje swojej roboty (nie potrafi być liderem, nie traktuje ludzi normalnie i nie wspiera procesów), to powinno go spotkać to samo. Kierownik to nie jest jakiś bóg, którego trzeba się
  • Odpowiedz
@_Pepe_: to nie jest mobbing w świetle definicji. Mobbing trwa co najmniej pół roku z intensywnością co najmniej 2 razy w tygodniu. W innym wypadku pip może to zlać ciepłym moczem
  • Odpowiedz
@Agui94: jedź z nimi, a w międzyczasie szukaj sobie drugiej roboty, bo na 99% w tej jesteś już spalony, przez kierownika. Narobi ci syfu wokół tyłka i cała firma będzie się na ciebie patrzyła krzywo. I interwencja u właściciela tutaj raczej nie pomoże. Taka mentalność...

@jakis_login po reakcji właściciela to bym raczej obstawiał, że to kierownik powinien szukać nowej roboty. Jeśli właściciel nie jest totalnym troglodytą, to rozumie, że
  • Odpowiedz