Wpis z mikrobloga

Mały update a propos tego wpisu.
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze L4 od chyba trzech lat(ostatnie było jak złamałem rękę). Po tym co napisał zadzwoniłem do właściciela firmy w sprawie traktowania mnie. Umówiliśmy się na rozmowę na poniedziałek, mam pokazać wszystkie nasze rozmowy na moim zwolnieniu, a na tą chwilę doradził zablokowanie go wszędzie gdzie to możliwe. #pracbaza
Agui94 - Mały update a propos tego wpisu.
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telef...

źródło: IMG_20241121_052632

Pobierz
  • 204
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

już nic więcej nie musi pisać. Wszystko co trzeba już napisał. Na tej grupie wcześniej jest pełno zapisanych rozmów jak to mam mało pracy w porównaniu do innych między innymi a na sam koniec wyizolowanie mnie z grupy

@Agui94: mylisz się. Żeby mieć dowody na mobbing takie zachowania muszą być długotrwałe.
  • Odpowiedz
  • 24
@Ravau23: p------------e? Co ty, w przedszkolu albo pod trzepakiem jesteś? Mamy umowy i prawo pracy, jak się typ nie wywiązuje to jasno to komunikujemy i koniec.
  • Odpowiedz
@Ravau23: A co byś zrobił p-----------ł kierownikowi bo ci gada głupoty? XD Bo "nie donosisz"? Twój kiero robi coś czego nie powinien to idziesz do jego przełożonego żeby ten uspokoił swojego podwładnego - prosta zależność w pracy. Cała sytuacja ma miejsce w pracy i dotyczy zależności przełożony-podwładny. To nie podwórko.
  • Odpowiedz
@Agui94: moze jest ktos, kto tez nie przepada za Twoim kierownikiem, a tez jest na tej WhatsAppowej grupie, i moze Ci wyslac screeny z wpisow po Twoim opuszczeniu jej :)
  • Odpowiedz
  • 8
@Agui94

Czemu już teraz nie zbieram screenów z grupy? Ponieważ jest tam tak dużo konwersacji że zajęłoby mi to całe L4, wyciągnąłem tylko najlepsze na poniedziałkową rozmowę. PS jeżeli dojdzie do tego że jakiś urzędnik będzie musiał przekopywać tą masę gómwna na grupie to szczerze mu wspolczuje

Lepiej poświęć L4, bo jak w poniedziałek kierownikowi zacznie palić się pod dupą to w panice sam pousuwa wszystkie wiadomości opcją "usuń u wszystkich"
  • Odpowiedz