Wpis z mikrobloga

Mały update a propos tego wpisu.
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze L4 od chyba trzech lat(ostatnie było jak złamałem rękę). Po tym co napisał zadzwoniłem do właściciela firmy w sprawie traktowania mnie. Umówiliśmy się na rozmowę na poniedziałek, mam pokazać wszystkie nasze rozmowy na moim zwolnieniu, a na tą chwilę doradził zablokowanie go wszędzie gdzie to możliwe. #pracbaza
Agui94 - Mały update a propos tego wpisu.
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telef...

źródło: IMG_20241121_052632

Pobierz
  • 204
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W ogóle beka, że jakiś idiota sobie robi micromanagement, jakieś grupy na komunikatorach i to jeszcze pewnie dodaje ludzi po prywatnych numerach xD co innego np. slack, gdzie się dogadujesz z ludźmi w temacie pracy w godzinach tej pracy, a co innego takie wypisywanie o dowolnej porze do ludzi, którzy sobie tego nie życzą. Patologia. Życzę dojechania debila
  • Odpowiedz
@Agui94: dojedź go do spodu. Serio nic się nie wahaj. Jeżeli czegoś żałuję w swojej pracy zawodowej to tego, że takich robaków nie dojechałem tylko machałem ręką i odpuszczałem.
  • Odpowiedz
@Agui94: jechać z nimi do spodu. Lekarz niech sprawdzi czy czasem nerwicy nie masz i rozstroju zdrowia od ciągłego stresu który ci serwował kieras - takie coś może się poważnie odbić na zdrowiu. Kur*y którym się wydaje, że umowa o pracę to to samo co kupno niewolnika nie zasługują na żadną wyrozumiałość.
  • Odpowiedz
  • 13
@Ravau23: dobra, wołaj jak już pobijesz swojego szefa za to, że ci kazał pracować na L4 XD Nie jesteś żadnym samcem alfa, tylko półgłówkiem, który robi z siebie kozaka w internecie.
  • Odpowiedz
  • 20
@Ravau23: gdybym był twoim przełożonym i byś mi zaczął podskakiwać, to byś skończył z dyscyplinarką z wpisem do akt. Mógłbyś sobie potem robić w fabryce smrodu przez następnych 20 lat. Nie rozumiesz jak działają organizacje hierarchiczne, tylko pieprzysz bzdury na forum ze śmiesznymi obrazkami.
  • Odpowiedz