Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Protectorx: Oczywiście, że nie. Mam: Prace, od ponad 8 lat dziewczynę, dom (po rodzicach), mieszkanie (po dziadkach dziewczyny), oszczędności, które zapewniają spokój, póki co jestem zdrowy, jestem szczęśliwy, do niczego się jakoś specjalnie nie muszę zmuszać, życie mnie oszczędza.

Choć to wszystko głównie zasługa szczęścia, a nie rozumu, ale jednak. Niestety mental przegrywa czasami jeszcze mnie prześladuje. Np jestem mentalnym biedakiem i nie umiem wydawać pieniędzy, pewnie stąd oszczędności, bo
  • Odpowiedz
@Neobychno: stawia w złym świetle tego chłopaka, który naładowany męskimi hormonami w swoim naturalnym peaku zapił wódkę i dał się ponieść po czym zapewne żałuje, bo jego ryj lata w internecie do tej pory. I to za błąd z młodości.
  • Odpowiedz
@obserwator_nsa: Ahahaha, wyśmiewasz opa że broni tych kobiet, a sam bronisz tego chłopa, że w---a, że hormony? XD Nikt nie daje się tak ponieść, a jak już da, no to powinien żyć z tym brzemieniem do końca życia xD Teraz to ty się ośmieszyłeś
  • Odpowiedz
@Festiwal_Panczy: tak, typ dopiero ukończył 18 lat. Zapewne po raz pierwszy wypił więcej wódki i zobaczył psiochę. Oczywiście jest to żałosne i godne pożałowania. Ale to był prywatny taniec. Prywatna 18tna.

Będąc zaręczoną babą czy nawet po ślubie i dając sobą ścierać podłogłę to nic takiego co byłoby nie w porządku xD pozdro klaunie xD
  • Odpowiedz
ale do typowego, wykopowego przegrywa mi daleko.

@Neobychno: Spłodziłeś przynajmniej trzy wpisy (nie wiem czy więcej nie pospadało, bo spada sporo), do tego dziesiątki odpowiedzi do komentarzy (nie wiem czy nie więcej, bo tematy spadają), aż twój nick się w oczy rzuca przeglądającym mirko i jeszcze wyskakujesz, że ty nie przegryw, że ty w życie wygrał, bo szczęście sprzyja. No nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Czemu w tym przypadku nie było oburzenia, wyzywania chłopaka, tylko "hehe beka" ? Powiedzcie mi przegrywy

@Neobychno: Przecież było właśnie głównie oburzenie że typ jest nienormalny
  • Odpowiedz