Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Amber_Waves +61
#slubodpierwszegowejrzenia Jaka nie byłaby Kaja, to Batyr ma energię i wygląd starego dziada.

@sberatel: a gdzie się kończy cwaniactwo, a zaczyna zapominalstwo?
Jebnie Ci silnik zawozisz do mechanika , 2 kliknięcia auto wyłączone z użytku, po paru miesiącach naprawy. Wznawiasz i nim wyjedziesz na drogę się upewniasz że masz OC i PRzegląd techniczny.
Where wady ?
Jak wyjedziesz na drogę "wyłączonym z użytku" autem to kara 10 k i elo
no i tak jest, nie przedłuża się tylko po zmianie własności (przypadek mamy OPa), wypowiedzeniu, albo jak nie opłacisz polisy w czasie jej trwania xd
Chcecie przymusu, utrzymujecie przymus, to potem płacicie za przymus.
@Bumbala: Z CEPiK - i tak, wiedzą to :)
Wiedzą że zbliża się termin płatności, wiedzą że polisa nie została kupiona w żadnej innej ubezpieczalni w systemie UFG.
Bardzo chętnie by nawet przypomnieli jakoś, jakkolwiek o konieczności kupna nowej polisy.
Niestety brak podpisanych zgód na ofertę marketingową im tego zabrania.
@Yurakamisa: przecież wystarczyło by zamiast 10k kary, przedłużyć tymczasowo poprzednie ubezpieczenie i obciążyć. Nawet na niekorzystnych warunkach. Ubezpieczyciel byłby zadowolony, osoba która zapomniała z pewnością też
@Exil12: czyli co, nie lepiej przedłużyć automatycznie ubezpieczenie, żeby zawsze było? Lepiej dowalać kary, a i tak mieć sytuację że auto jedzie bez ubezpieczenia?
P-------ć ten kraj gdzie każde korpo j---e człowieka w dupę
Mi pomogło nie raz bo an szybko można info sprawdzić