Aktywne Wpisy

1X6D +7
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
Przegrałam życie, bo nie mam pełnej, wspierającej się rodziny (w sensie np. nie znam dziadków ze strony ojca, bo to podobno pijaki i złodzieje i katolicy). Gdybym miała, byłabym słynnym (╥﹏╥)
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To może nie przyjdzie. Dużo opłat, mandatów, i kar nie przychodzi. Trafiają na kolejkę błędów, których nie ma kto obrabiać ręcznie lub przekraczane są czasy.
Kolega mi opowiadał, że jak jego znajomego znajomemu przyszła opłata za viatola ponad 20k za jeden wyjazd autem za 10k to jechał nim jakiś rusek, który kupił je wcześniej. Tylko tu już kolejna polisa opłacona, także musztarda.
@biala_wilczyca: A kogo wtedy będą doić?
A zmuszanie do ubezpieczenia się, to tak samo jakby państwo zmuszało do grania w lotto. Bo to też gra losowa.
@Vladimis: takie szkody mogą być spokojnie warte więcej niż ta kara, a gdyby do takowej doszło byłby regres ;)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: IMG_9539
Pobierz@O_i_l: nie, OC jest wymagane dla każdego zarejestrowanego auta, jak se jeździsz po działce to "nie musisz" przeglądu robić
@Dragon1478: Ale to Ty byś wtedy został ze zniszczonym samochodem, bo matka OPa nie miałaby ubezpieczenia. To Ty musiałbyś naprawiać swój samochód na swój koszt, a potem się domagać zwrotu na drodze cywilnej. I może ktoś Ci zapłaci, a może nie - jak nie, to pewnie jeszcze ta kara byłaby ściągnięta pierwsza, a dopiero potem może coś byś dostał
@Vladimis:
gdyby nie te kary, to golodupce jezdzily by caly czas bez OC, bo jak nie ma kary, to nie