Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Amber_Waves +61
#slubodpierwszegowejrzenia Jaka nie byłaby Kaja, to Batyr ma energię i wygląd starego dziada.

A jedyne co musisz zrobić, to zgłosić do urzędu, że kupiłeś i do ubezpieczyciela. 2 rzeczy.
Jedna zajmie może pół dnia, druga to mail/telefon, który zajmuje 5-10 minut.
I żadne państwo z dykty.
Owszem, kara sroga, ale przynajmniej jak ktoś coś o--------i na drodze, to będzie z czego wypłacić odszkodowanie.
Po zakupie auta warto od razu udać się do firmy ubezpieczeniowej i przepisać polisę na siebie, albo zawrzeć nową. W zależności, co się bardziej opłaci.
@biala_wilczyca: Nieironicznie polecam korzystanie chociażby z kalendarza Google i ustawianie sobie przypomnień. Ja bez tego jak bez ręki. Można ustawiać przypomnienia przez aplikację, na e-mail, SMS itp., coroczne przypomnienia o urodzinach, imieninach itd.
@Ogau: nic. UFG z kar likwiduje twoją szkodę.
@Vladimis te 8k kary to są grosze w stosunku do potencjalnych kosztów likwidacji szkód.