Aktywne Wpisy

Wykopaliskasz +35

Camuflash +3
#weganizn #wegetarianizm
Może mi ktoś wytłumaczyć jedną rzecz?
Weganie nie jedzą m.in jajek czy nie piją mleka krowiego. Ogólnie weganizm jest uzasadniany tym, że zwierzęta cierpią. Przecież jak się krowy nie wydoi to ona cierpi wtedy, a kury same znoszą jajka bo taka jest biologia, więc czym dla wegan jest uzasadniony brak jedzenia jajek i picia mleka?
Może mi ktoś wytłumaczyć jedną rzecz?
Weganie nie jedzą m.in jajek czy nie piją mleka krowiego. Ogólnie weganizm jest uzasadniany tym, że zwierzęta cierpią. Przecież jak się krowy nie wydoi to ona cierpi wtedy, a kury same znoszą jajka bo taka jest biologia, więc czym dla wegan jest uzasadniony brak jedzenia jajek i picia mleka?

Chłopy też nie lepsi. Siedzą i grają zamiast organizować czas swoim Księżniczkom xD
#p0lka #bekazpodludzi #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #gry #cod #callofduty
źródło: temp_file1272221000388349931
Pobierzczyj problem
P--------a ta gra, czasem mysle ze bym sobie pobral takie x1000 na pvp nastawione ale wiem jak to sie skonczy XD
@Teec:
tymczasem ja obecnie grajacy 12h dziennie w weekendy w PoE :)
Geniusza zła który bishem na wywernie wleciał do Valakasa w trakcie bicia i go wyleczył też ciężko zapomnieć xD
@Teec: heh kto nie dopieszczał fabryki przez 10h dziennie cały weekend w Factorio niechaj pieszy rzuci kamieniem XD
Potem caly klan bil jednego tanka i nie chcial zdechnac.
Albo rozwody, bo ludzie w klanach sie zdradzali, albo slawna typiarka, ktora o-----a kielbe za custom bron xD