Wpis z mikrobloga

Potraficie sobie to wyobrazić? Nawet TRZY godziny robić jedną rzecz! Ciekawe jakby zobaczyć screen time instagrama albo k---a tiktoka tych księżniczek.

Chłopy też nie lepsi. Siedzą i grają zamiast organizować czas swoim Księżniczkom xD

#p0lka #bekazpodludzi #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #gry #cod #callofduty
Goronco - Potraficie sobie to wyobrazić? Nawet TRZY godziny robić jedną rzecz! Ciekaw...

źródło: temp_file1272221000388349931

Pobierz
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Goronco tymczasem ja robiący 220h w samym październiku na Throne and Liberty. Moją uprzedzałem już pół roku wcześniej, że jesienią będzie grane i ma sobie powoli zamawiać książki xD Uszanowała kochana i nie mruczy tylko sobie grzecznie organizuje czas. Okazuje się, że da się.
  • Odpowiedz
@rem222: a jutro jest pierwszy dzien respa antharasa wiec trzeba zaczac pilnowac ( ͡° ͜ʖ ͡°)

P--------a ta gra, czasem mysle ze bym sobie pobral takie x1000 na pvp nastawione ale wiem jak to sie skonczy XD
  • Odpowiedz
@BrotatyChleb: K--------m na ludzi którzy wpakowali hajs w to g---o xD. Wisienką na torcie był serwer pvp gdzie pewien klan ponoć kupił sobie restart serwera w razie jakby przejebywali siege, serwer faktycznie w-----ł się w odpowiednim momencie wiec cos było na rzeczy.

Geniusza zła który bishem na wywernie wleciał do Valakasa w trakcie bicia i go wyleczył też ciężko zapomnieć xD
  • Odpowiedz
@Goronco: jprdl, a to da się grać w grę tego typu mniej niż 3 godziny? Przecież na krócej to się nie opłaca uruchamiać nawet xD Ja w simsy gram 3 godziny xD Baba chyba nie słyszała o ludziach, którzy w dniu premiery nowej gry brali wolne z pracy i siedzieli 10h przed kompem. Ciekawe, czy gdyby podliczyć jej czas przeglądania rolek na insta, to wyszłoby więcej niż 3h, ale pewnie
  • Odpowiedz
Ale Wy wiecie, że na Androidzie można łatwo sprawdzić ile średnio dana aplikacja jest uruchomioma w danym okresie na telefonie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
tymczasem ty w liceum grający 10h dzinnie w csa xD

@Teec: heh kto nie dopieszczał fabryki przez 10h dziennie cały weekend w Factorio niechaj pieszy rzuci kamieniem XD
  • Odpowiedz
@rem222: na polskim gravelandzie, ludzie kupowali wyzsze lvle skilli. CUSTOM LEVELE xD
Potem caly klan bil jednego tanka i nie chcial zdechnac.

Albo rozwody, bo ludzie w klanach sie zdradzali, albo slawna typiarka, ktora o-----a kielbe za custom bron xD
  • Odpowiedz
@Goronco: przecież to bait jest, marketing szeptany. Łaska akurat musiala podać nazwę gry i że jest jej premiera. Wykopki łykają jak pelikany.
  • Odpowiedz
@Goronco: a ta niżej "a ja siedzę i się nudzę" - więc chyba zazdrości chłopu przyjemności i hobby, bo sama jest nudną babą bez zainteresowań. Typowa p0lka
  • Odpowiedz