Aktywne Wpisy

thorgoth +304
Bąbel.
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
źródło: a6626b1
Pobierz
duzy_gracz +14
źródło: 1000008146
Pobierz

tymczasem ty w liceum grający 10h dzinnie w csa xD
źródło: flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8
PobierzNie wiem po co wkładacie w to tyle wysiłku, żeby tylko znaleźć jakąś jedną kobietę, która jest odklejona od rzeczywistości. Po co nastawiać negatywnie ludzi takimi postami? Potem to przekładacie na WSZYSTKIE kobiety i tak się szczujecie nawzajem i nakręcacie jakie to one złe nie są xD.
Żeby nie było, kobiety robią to
To znajdź zajęcie j----a księżniczko. Hobby cokolwiek. Jprdl dorosły człowiek i ja się nudzę
Pamietam jak mi była po 8 latach związku wypominała: "dam Ci spokój, zobaczysz zostaniesz sam i będziesz tylko siedział i grał w te swoje gry"
I teraz siedzę i gram se w gry i jest zajebiscie ( ͡º
źródło: 453502283_510986278175334_5213924253781440469_n
Pobierz@Teec: mając 41 lat grałem cirka 40h cięgiem. Ot stare nałogi plus odstawienie alko.