Wpis z mikrobloga

Potraficie sobie to wyobrazić? Nawet TRZY godziny robić jedną rzecz! Ciekawe jakby zobaczyć screen time instagrama albo k---a tiktoka tych księżniczek.

Chłopy też nie lepsi. Siedzą i grają zamiast organizować czas swoim Księżniczkom xD

#p0lka #bekazpodludzi #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #gry #cod #callofduty
Goronco - Potraficie sobie to wyobrazić? Nawet TRZY godziny robić jedną rzecz! Ciekaw...

źródło: temp_file1272221000388349931

Pobierz
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Goronco: ciekawe ile godzin siedzi na dupie i ogląda seriale o niczym, albo czyta książki o świecących wampirach, czy o wielkiej miłości między XIX-wiecznym hrabią i jego służącą
  • Odpowiedz
@Goronco: Kobiety nie potrafią sobie same organizować czasu? Co to znaczy, że on gra 3h a ona siedzi i się nudzi? Serio jaśnie pani potrzebuje, żeby facet zabawiał ja 24/7, bo sama nie jest w stanie zapewnić sobie jakiejś rozrywki w tym czasie?
  • Odpowiedz
@Goronco: Ale widzicie jak inni na to zareagowali, większość reakcji to "haha", więc ją za to wyśmiali.
Nie wiem po co wkładacie w to tyle wysiłku, żeby tylko znaleźć jakąś jedną kobietę, która jest odklejona od rzeczywistości. Po co nastawiać negatywnie ludzi takimi postami? Potem to przekładacie na WSZYSTKIE kobiety i tak się szczujecie nawzajem i nakręcacie jakie to one złe nie są xD.
Żeby nie było, kobiety robią to
  • Odpowiedz
  • 81
@Goronco
Pamietam jak mi była po 8 latach związku wypominała: "dam Ci spokój, zobaczysz zostaniesz sam i będziesz tylko siedział i grał w te swoje gry"

I teraz siedzę i gram se w gry i jest zajebiscie ( ͡º
  • Odpowiedz