Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Goronco: ej ale jak baba gra to też nie jest jakoś super- jeśli typ nie gra w gry. Ostatnio typ mi robił wyrzuty, że powinnam wyjść do ludzi a nie grać (gram z godzinę dziennie ostatnimi czasy :PP).
  • Odpowiedz
@Goronco 3h to mału u mnie z kolegą 5 dni urlopu na coda. Nie ma nic gorsze niż pantofle. Były laski które na początku znajomości zabraniały grać xD
  • Odpowiedz
@Sarza01: dlatego najlepiej znaleźć sobie taką, która gdy będzie się nudzić siadzie do gry razem z Tobą i razem będziecie grać w te same gry, jak MMO to razem expicie, jak lol to gracie razem na bocie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) W dzisiejszych czasach dziewczyny też grają, a takie spędzanie razem czasu spaja związek i nikt się nie nudzi.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Talaxin 3h w 5 dni urlopu? To raptem pół godziny, dziennie. O co ci chodzi?

Generalnie to pierwsze zdanie które napisałeś brzmi jakby napisał je maksymalnie pitekantrop
  • Odpowiedz
@Goronco: Co to są trzy godziny xDD

Nie jestem jakimś zapalonym graczem i przedostatnia gra, którą kupiłem to był bf3 xD. Ale jak zakupiłem cities skylines to wsiąkłem i przez kilka dni zapomniałem o bożym świecie, tak mnie to wciągnęło xD
  • Odpowiedz
@Goronco Przepraszam spieszyłem się i brak przecinka. Dla mnie na premierę ulubionej gry 3h to mało. Wziąłem urlop i grałem średnio po 6/8h dziennie w coda xD
  • Odpowiedz