Wpis z mikrobloga

Potraficie sobie to wyobrazić? Nawet TRZY godziny robić jedną rzecz! Ciekawe jakby zobaczyć screen time instagrama albo k---a tiktoka tych księżniczek.

Chłopy też nie lepsi. Siedzą i grają zamiast organizować czas swoim Księżniczkom xD

#p0lka #bekazpodludzi #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #gry #cod #callofduty
Goronco - Potraficie sobie to wyobrazić? Nawet TRZY godziny robić jedną rzecz! Ciekaw...

źródło: temp_file1272221000388349931

Pobierz
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Detharon

@Goronco: ciekawe ile godzin siedzi na dupie i ogląda seriale o niczym, albo czyta książki o świecących wampirach, czy o wielkiej miłości między XIX-wiecznym hrabią i jego służącą

Ale o tym mądrzej nie wspominać, to wcale nie podobne
  • Odpowiedz
Wyjdźcie z domu, zawiążcie znajomości z kilkoma kobietami i zapytajcie się jakie one mają do tego stosunek - ja osobiście spotkałem się z opinią, gdzie kobiety mówiły o swoich chłopakach że granie to ich hobby i niech sobie grają, bo co im to przeszkadza

@hhggeerttert: haha widać moim zdaniem że jesteś wiek gdzieś 20 no max 25 - ile to ja już nie słyszałem partnerek które na początku związku mówiły "granie
  • Odpowiedz
@Teec: tymczasem ja siedzący juz 16h przed kompem bo trzeba pilnować raid bossa w MMORPG, zeby żaden inny klan sie nie władował do instancji (jedna na miesiąc) XD A potem jeszcze 8-12h bicia
  • Odpowiedz
@BrotatyChleb: 8h kampy na okienku respa, 4h pvp , fail po 4h bicia bo przez pvp weszliscie na oparach i w niepełnym składzie, finalnie wbija drugi klan który na wszelki wypadek czekał aż się wyjebiecie xD

Co człowiek w tymm oszczanym L2 czasu p-------ł to jego.
  • Odpowiedz
ciekawe ile godzin siedzi na dupie i ogląda seriale o niczym, albo czyta książki o świecących wampirach, czy o wielkiej miłości między XIX-wiecznym hrabią i jego służącą

Odpowiedz

@Detharon: Żeby jeszcze seriale czy g---o książki. Ale stawiam ze max na co ją stać to rolki na insta.
  • Odpowiedz
@Goronco jakby napisała 24h to może bym zrozumiała, ale 3h? To ja się wtedy cieszę, że mam święty spokój i mogę sobie gotować obiady na pół tygodnia, bo nikt mi nie łazi po kuchni xD
  • Odpowiedz
@Goronco Problem to mają takie kobiety same ze sobą. I największym problemem takich kobiet jest to, że są pustyni laskami bez jakiegokolwiek hobby, czy pasji.
  • Odpowiedz