Wpis z mikrobloga

• 0
@insystem powiedz mi jedno jakie masz wrażenia z poprzedniej daci, jako że sam nie mam a biorę pod uwagę te auto?

Kolega ma i jak mnie podwozi to jednak ten środek wygląda tak źle i te plastiki tak się zestarzały, że wygląda to tragicznie.
  • Odpowiedz
@ZbigniewUSA: Zdaje sobie sprawę że to tak wygląda w każdej marce? Zamek jest na śrubach z regulacją i typ lekko go ustawia żeby się dobrze domykały a potem dociąga śruby.
  • Odpowiedz
@fraciu: Jeździłem ostatnio wypożyczoną Sandero Stepway i z 40k przebiegu tam wszystko skrzypi w środku, włączając w to pedał hamulca. Dodatkowo ergonomia jest paskudna, nad głową jest bardzo mało miejsca, cherlawy "podłokietnik" blokujący zapięcie pasów bezpieczeństwa, tragiczna lokalizacja portów USB. Nie czułem się tam dobrze. Na co dzień jeżdżę segmentem B, więc to nie tak, że się nagle przesiadłem z jakiejś marki premium i narzekam na wykończenie budżetowego auta. Dacie
  • Odpowiedz
@insystem: idzie w tym chociaż wosk położyć na podwozie bez utraty gwarancji?
Pytam bo teraz samochody mają absurdalnie słabe lakiery i zabezpieczenia od dołu, zmieniałem ostatnio auto i Dacia Sandero '19 potrafiła mieć już rdzę między blachami przy otworze bagażnika i na słupku przy zawiasie xD
Kupiłem w końcu Renault, niby 12 lat gwarancji na perforacje a tam w nadkolach lakier 30 mikronów xD
  • Odpowiedz