Aktywne Wpisy
robert5502 +257
Kto nigdy nie zrobił szóstki dzieci upośledzonej umysłowo 16-latce, samemu mając 31 lat i będąc bezrobotnym, niechaj pierwszy rzuci kamieniem
https://x.com/swetru_r/status/1868186092564041799
#polska #ciekawostki #rodzina
https://x.com/swetru_r/status/1868186092564041799
#polska #ciekawostki #rodzina
erni13 +126
Abstrakcją jest dla mnie to, że polski youtuber pojechał do Berlina, wybrał się na kebaba który ma oceny 4.9 przy 29.000 opinii, stwierdził, że dobre a teraz uważa, że kolejki są dzięki niemu XD
#ksiazulo
#ksiazulo
Cztery lata temu odebrałem z salonu Dacię Duster, pozostałem wierny marce i wybrałem Joggera.
#chwalesie #samochody #dacia
@francuskie
@artiom143: sory, ale to jest p---------e w bambus. Przeczytaj raport z testów NCAP dla tego auta.
Z tego co widzę, to u-----o mu gwiazdki chyba najbardziej za to, że ma mało gniazd isofix XD
@eeehhh: tutaj największym "problemem" jest mała liczba gniazd isofix i za to ma najmniej punktów.
To raczej tani samochód, a gniazda isofix przydają sie jedynie osobom przewożącym dzieci z fotelikami kompatybilnymi z isofix xd
@dominowiak: I dalej ten wypierdziany niemiecki gruz jest lepiej spasowany, ma ładniejsze wnętrze i lepiej się prowadzi niż ta nowa Dacza xD
I nie, nie hejtuję OPa za wybór. Rozumiem, że nie każdy ma pojęcie o samochodach i zależy mu na nówce, żeby kilka lat pojeździła bezawaryjnie, ale śmianie się, że ktoś
@cwlmod: Miałem coś takiego z peugeotem jakimś nowym. W czasie normalnej jazdy około 50km/h po płaskim auto szarpało jakby wypadał zapłon. Problem tylko w czasie spokojnej jazdy, przyśpieszanie czy zwalnianie normalnie (czyli średnio). Wydaje mi się że to jakaś nowoczesna francuska technologia oszczędzania paliwa
@j557: tak, gwiazdki są co jakiś czas zaostrzane. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba Punto jak wchodziło to miało 5 gwiazdek, a jak sprawdzili je pod koniec sprzedaży to dostało 0.
No ja renault nie potrafię jeździć. Próbuje ruszyć łagodnie to nagle
@rolnik_wykopowy: w moim wpisie wyśmiewam wysmiewanie się z osób kupujących nowe auta, podcasz, gdy w tej cenie mogłyby kupić sobie "10 letnią klasę premium z przebiegiem 170kkm"
Serio, wybory osób kupujących samochody są ich wyborami i o ile ktoś mający rozeznanie w rynku motoryzacyjnym mógłby je OCENIĆ jako mądre lub głupie, to wyśmiewanie tych decyzji
Widzę że w dusterze miałeś też silnik 1.0 ile km zrobiłeś? Było coś do naprawy?
@lewniesprzymierzasiezkojotem: na jakieś 15k km mam średnie spalanie gazu około ~8.2
Bardzo podoba mi się Jogger, to w sumie jedyne auto który podoba mi się wizualnie i ma osiągalną dla mnie cenę. Lubuję się jednak w caravaningu i potrzebuję coś co uciągnie mój domek na kółkach 1050kg. Aktualnie mam Lagunę 3 w dieslu z automatem, 150KM, 340Nm i taka przyczepka nie robi na niej wrażenia. Przeglądałem różne wersje silnikowe Joggerów i jest niestety kiepsko jeżeli chodzi o