Wpis z mikrobloga

@insystem: Jechałem wczoraj dacią sandero stepway trafficara z 30k nalotu. NIe wiem czy to ludzie tak zajechali nowe auto ale tym się jeździć płynnie nie dało xD

Ale plus za ciekawszy design deski rozdzielczej. Już nie ma płaskiego plastiku jak w poporzedniej generacji
  • Odpowiedz
  • 2
@insystem: Jechałem wczoraj dacią sandero stepway trafficara z 30k nalotu. NIe wiem czy to ludzie tak zajechali nowe auto ale tym się jeździć płynnie nie dało xD

@cwlmod: Jeśli to to starsze Sandero, to tak mogło być. One niestety takie są. Te nowe nie mają takiego problemu. No i kwestia zajechania przez ludzi. Co kierowca to inne przyzwyczajenia. Mi się Joggerem dobrze jechało od dealera do domu. Chyba
  • Odpowiedz
@insystem: Pewnie ludzie zajechali bo to kolejne auta z carsharingu z rozwalonym sprzęgłem i synchro 1 i drugiego biegu.

Niestety taki los tych aut. To nawet nie jest kwestia że ludzie nie szanują tylko profilu typowego clienta carsharingu - czyli kogoś kto sporadycznie używa auta i nie nauczył się nim jeździć.
  • Odpowiedz
Teraz to bym chyba czekał na Bigstera w gazie ( ͡º ͜ʖ͡º)

@kobiaszu: Bigster miał być 7 os. Dusterem a został Dusterem z większym bagażnikiem. Trochę słabe, patrząc, że ten Jogger to tak naprawdę Sandero w kombi i tam się da trzeci rząd siedzeń wstawić, a do dużego suva jakoś nie.
  • Odpowiedz
@insystem: no i fajnie. Też mi się podoba ten Jogger, ale w tym roku miałem pilniejsze wydatki. A że, chińczycy się rozpychają na rynku coraz bardziej, to w przyszłym może być ciekawiej i przystępnej cenowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz