@pyroxar: Jedyny powód dlaczego javascript jest popularny to taki, że ludzie są zbyt głupi na OOP, albo jak twierdzą powinno się odchodzić od OOP, bo... nie rozumieją jak się pisze dobry kod.
@kuba181797: myslalem ze juz klepacze kodu spokornieli i odnotowali, ze wcale nie sa wyjatkowi i jest ich teraz masa bo ich robota jest zwyczajnie łatwa (polega na czytaniu doc/wymagan). Ale nie. Macie mentalnosc budowlnaca/wykonczeniowca, kazdy inny jest do bani i sie nie nadaje, tylko ja fachowiec ja król z iskrą boża ("haha nie zna flagi w frameworku xyz haha co za leszcz")
@pyroxar: Tak niestesty w IT jest że tworzysz sobie coś tam prostego co ułatwia zycie i potem nagle cały świat zaczyna tego używać więc dokładasz kolejne klocki a potem ogarniasz że jakbys wiedział od poczatku że tak to bedzie uzywane to byś to zrobił zupełnie inaczej i ze obecny stan jest chory.
historia: Kiedyś w pierwszej robocie robiłem silnik do cuscenek do gry i te cutscenki tworzyłem z animacji, dialogów,
@relationbrewingarea @hufsa @kot__morderca: odpisujecie oczywistemu trollowi. Gość nie napisał ani jednego merytorycznego wpisu na temat programowania.
myslalem ze juz klepacze kodu spokornieli i odnotowali, ze wcale nie sa wyjatkowi i jest ich teraz masa bo ich robota jest zwyczajnie łatwa (polega na czytaniu doc/wymagan). Ale nie.
@kot__morderca: No chyba kolego masz rację bo za siedzenie na wykopie płacą mi tylko 30 kółeczek a nie 50 kółeczek, jak lekarzom ( ͡°ʖ̯͡°)
@relationbrewingarea @hufsa @kot__morderca: odpisujecie oczywistemu trollowi. Gość nie napisał ani jednego merytorycznego wpisu na temat programowania.
Pewnie jakiś sfrustrowany i lekko zaburzony (...)
@OlFunkyBastard: to twój kolega od k0nfederacji więc ta część by się zgadzała xD
Jestem zdumiony jak JavaScript zostawił w tyle wszystkie języki świata, prawdziwy #bitcoin wśród języków.
#linux
historia:
Kiedyś w pierwszej robocie robiłem silnik do cuscenek do gry i te cutscenki tworzyłem z animacji, dialogów,
@kot__morderca: No chyba kolego masz rację bo za siedzenie na wykopie płacą mi tylko 30 kółeczek a nie 50 kółeczek, jak lekarzom ( ͡° ʖ̯ ͡°)
> 'ba' + + 'javascript to gowno' + 'a''baNaNa'
@OlFunkyBastard: to twój kolega od k0nfederacji więc ta część by się zgadzała xD