Aktywne Wpisy
lanrof2 +17

Teuvo +41
wszystko się na tym świecie z-----o dokładnie wtedy kiedy kobiety nieradzące sobie z kierowaniem pojazdami mechanicznymi a więc olbrzymia ich część nagle zamiast jak do tamtej pory wybierać auta jak najmniejsze typu toyota yaris skoda fabia nagle zaczęły wybierać auta jak największe najszersze którymi trudniej się zmieścić i trudniej manewrować
trzeba tylko wyznaczyć ten punkt na osi czasu kiedy to nastąpiło i to nam da odpowiedź kiedy dokładnie nastąpił ten punkt zwrotny
trzeba tylko wyznaczyć ten punkt na osi czasu kiedy to nastąpiło i to nam da odpowiedź kiedy dokładnie nastąpił ten punkt zwrotny

Boję się moich treningów. Są one ciężkie i skutkują nie tylko ciągłym zmęczeniem fizycznym, ale też dużym obciążeniem układu nerwowego. Ktoś mógłby powiedzieć, że mogę odpuścić i nie muszę zawsze trenować na 110%. Tylko wtedy pojawia się inny problem. Jak nie daję z siebie maxa, jak nie jestem hardest worker in the room to czuję że nie wykorzytuję w pełni swojego czasu/życia, że jestem przeciętny. Nie czuję, że wyciskam z życia, z każdego treningu jak najwięcej.
Jakaś rada jak odpuścić trochę? Co robić, aby nie obciążać się aż tak, a jednocześnie być zadowolonym z treningu?
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: pisząc z anonima jesteś mniej niż przeciętny, jesteś zwykłym leszczem/płotką/sielawą, który boi się przyznać do własnych słabości. Idź sprejować po nocy na murach, że jesteś przeciętny i masz ból tyłka z tego powodu.
@Kj5s6f2dk7s54o: op to zwykły glapior
Tymczasem treningi op'a
źródło: istockphoto-1441040085-640x640
Pobierz@mirko_anonim: Trenuj sam w domowej siłowni( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: to wyciskaj. 200 złotych się należy i następny proszę
Dla zawodowych sportowców: zamiast pytać się o takie rzeczy na Wykopie to Twój trener i psycholog sportowy powinni z Tobą o tym porozmawiać.
Mam nadzieję, że pomogłem.