Aktywne Wpisy

Krzewiciel_prawdy +2550
Shalom.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
źródło: 254
Pobierz

qtass +62
Po wypadku w Warszawie tylko utwierdzam sie w tym, ze samochodziarze to najgorsza grupa spoleczna w Polsce.
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE

Ukończyłam kierunek z zakresu #stem (#biologia) na UW, ale moje losy jakoś tak się potoczyły, że spędziłam lata na wolontariacie i w naukowych nonprofitach, gdzie w przeciągu ostatnich 10 lat od zakończenia studiów magisterskich zarobiłam niewiele przy dużym nakładzie pracy. Zdobyłam ciekawe doświadczenie i poczucie, że zrobiłam wiele dobrego, ale nachodzą mnie często czarne myśli, że zmarnowałam sobie życie, nie idąc na #medycyna, #psychologia (w kierunku #psychoterapia), w #it, czy zakładając #startup w łatwej do zmonetyzowania niszy, dzięki czemu miałabym świetne zarobki i możliwość zdalnej pracy.
Jak w moim wieku, z aktualnym wykształceniem i doświadczeniem mogłabym się przebranżowić, i/lub na jakie stanowiska aplikować (z dokształceniem lub bez), aby nie popełnić więcej błędów i zmaksymalizować swoje szanse na lekką, ciekawą, zdalną, i jak najlepiej płatną pracę? Plusem może być u mnie dość wysokie IQ i biegła znajomość angielskiego. Może coś związanego z #ai lub #mba #consulting?
Będę bardzo wdzięczna za przydatne porady i komentarze!
#pytanie #praca #pracbaza #nauka #finanse #sztucznainteligencja #konsulting
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: shutterstock-446688511
PobierzNajlepiej 125 lub więcej (1/22) i wtedy można rozmawiać. Nie wiem po co piszesz o wykształceniu skoro chcesz się przebranżowić.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim @zaradny-racjonalista-99 IQ w okolicach 130, piszę o wykształceniu, gdyby dawało możlwość szybszego przebranżowienia się albo stwarzało jakieś dogodne szanse.
@Bejro Brzmi ciekawie, pytanie,
Szkoda, że nie pomogło ci wpaść na to, żeby szukając porady zawodowej napisać coś więcej niż to, że masz 'ciekawe doświadczenie' XD