Aktywne Wpisy

emyot2 +192
W alternatywnej rzeczywistości tak mogłaby wyglądać dzisiejsza defilada.
#defilada #trzaskowski #alternatywnarzeczywistosc
#defilada #trzaskowski #alternatywnarzeczywistosc
źródło: temp_file7901542123657258817
Pobierz
Spadlaznieba +229
Restauracja u Szwejka w Warszawie, rozdaje jedzenie w zamian za przyniesienie mandatu (bez różnicy czy to mandat za przekroczenie prędkości czy za przejście na czerwonym). Nie jestem w stanie zrozumieć jak można gloryfikować łamanie prawa, taki majtczak to u nich do końca życia pewnie za darmo będzie jadł
#zalesie #patologiazmiasta
#zalesie #patologiazmiasta
źródło: IMG_1981
Pobierz

Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły machinę.
Polska jest naprawdę piękna i ciekawa, ale są też tereny na ktore mnie absolutnie nie będzie ciągnęło.
Co teraz? Jedni mówią, że kwadraty, inni ze czeskie gminy. Ja na razie mam co jeździć, więc będę się martwić bliżej kolejnego roku;)
Polecam każdemu!
#rowerowyrownik #wspodnicynaszosie #100km #200km #szosa #gravel #zaliczgmine #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_9590
PobierzChyba nie da się wybrać jednej. Z perspektywy czasu kazda jazda miała jakieś plusy i minusy. Na pewno na długo zapamiętam ze z okropnymi ulewami, ale też te fajne z idealną pogodą i terenem. Bardzo dobrze wspominam
@d601 To heatmapa na podstawie jazd zalogowanych na stravie, pokazana w StatHunters http://statshunters.com/
@d601: stutshunter lub squadrats.
@LZBNZ a pamiętam bo podczas tej samej jazdy odwiedziłam słynną skocznię pana Pawła Jumpera!
@Vikijani187 żaden sernik nie ucierpiał podczas zaliczania tej gminy:)
@krzysztof48: Trochę nie rozumiem co w tym dziwnego? Chodzi o to, żeby pokazać, że się jednak na tym rowerze było, jakby nie zrobiła zdjęcia z rowerem, to zaraz pseudo inteligentny wykopek jak ty skomentowałby, że przecież mogła tam podjechać samochodem, albo coś w ten deseń. Polaczki to się zawsze muszą do czegoś p-----------ć XD
Chodzi o to, żeby właśnie pokazać zdjęcie
Chciałbym też mieć takiego chętnego kompana do jazdy (。◕‿‿◕。)
widze że podlaskiego tez nie oszczędziłas
@losbaltica A podlaskie bardzo fajne! Chociaż najbardziej mnie rozwalają tam nazwy wsi na 2-5 domów z końcówkami: Kolonia, Buda, Kościelne, Nowa, Stara, Średnie, Wypychy, Świetliki, Szymany, Skwarki, Matyski,