Aktywne Wpisy

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz
wykop +12
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły machinę.
Polska jest naprawdę piękna i ciekawa, ale są też tereny na ktore mnie absolutnie nie będzie ciągnęło.
Co teraz? Jedni mówią, że kwadraty, inni ze czeskie gminy. Ja na razie mam co jeździć, więc będę się martwić bliżej kolejnego roku;)
Polecam każdemu!
#rowerowyrownik #wspodnicynaszosie #100km #200km #szosa #gravel #zaliczgmine #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_9590
PobierzTo jest podobne do statshunters, ale trochę inne i pokazuje innych użytkowników. Fantastyczna sprawa. Dane są pobierane ze Stravy, więc działa z automatu. Zerknij, będziesz wysoko w klasyfikacji :)
Komentarz usunięty przez autora
@JohnPaulVandal: A co za różnica? Jak trafi na pijusa to brak słuchawek jej nie pomoże.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: temp_file3637790409955178121
Pobierz@SnikerS89: większość gmin tak miałem zaliczane z udziałem http://mapa.polskaniezwykla.pl/ a nawet jak coś umknęło, to teraz na kwadratach prawie wszystko co się da wpada.