Aktywne Wpisy
monky +732
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
seratian +69
Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała
UWAGA bo bardzo mocny pill, który niejednemu może stanąc w gardle a normikom się styki przepalą gdy wjedzie syndrom wyparcia.
Wiele osób nie rozumie przegrywu myśląc że brzydki = #przegryw. W dzisiejszych czasach przegryw dotyka głównie PRZECIĘTNYCH gości i normików. A teraz kilka wyjaśnień dlaczego:
1) Brzydkich gości jest na prawdę mało (dla nich tym bardziej over). Większość typów to 4-6/10 i to ich dotyczy głównie problem patrząc statystycznie.
2) Będąc 4-6/10 masz dużą konkurencje gości 7-9/10 i OGROMNĄ ludzi w swoim przedziale, więc może być z tobą wszystko w porządku, masz fajną pracę, ciekawy charakter ale są miliony gości którzy też to mają albo i więcej
3) #demografia czyli jest więcej mężczyzn od kobiet. Normiki srają się, że przecież jest więcej kobiety na infografice, TAK DLA DLA PRZEDZIAŁU 70+ bo kobiety żyją dłużej i dożywają emerytury na którą wy harujecie
4) W miastach jest więcej kobiet -> tak ale jest też dużo obcokrajowców, turystów, niezameldowanych chłopów i każda ma #tinder (+global) więc powodzenia
4a) Z dostępnych kobiet sporo i tak nie szuka ciebie bo a) chce być singielką b) jest lesbijką c) ma dostęp do najlepszych gości w mieście
#blackpill #takaprawda #przemyslenia #redpill #zwiazki #relacje #niebieskiepaski #rozowepaski #incel #samotnosc #podrywajzwykopem #hipergamia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Polishdoomer02: rozważyć przygarnięcie psa.
a co kobieta moze dać w zamian? No offence, ale ciągle czytam co facet powinien robić aby mieć prawo wejść w związek, a co musi robić kobieta? Tylko istnieć, czy coś więcej?
@wedkarz93: potem się dziwić, że one mają wymagania z kosmosu skoro wystarczy trochę lepiej wyglądać i chłopy stają na głowie, bo roochanie xD
@default1: czytając komentarze na wykopie to tak, musi tylko istnieć (być ładną i młodą). A nawet jak będzie coś więcej reprezentować, ale będzie brzydsza, to przegra z ładniejszą i młodszą. I połowa wykopu się w sumie na tym
@ksiaze_z_bajki: Nie - wyraźnie napisałem o co chodzi.
Tak - był filozofem, jednak ze względu na charakter tematyki w jakiej się obracał, pozwoliłem go sobie tak nazwać. Mogłem doprecyzować, że przede wszystkim był filozofem.
@miko24: Negujesz stwierdzenie:
Chłop napisał dobrze, tylko nie umie tego ubrać w słowa.
Zagadywanie do kobiet - to bullshit. Zagadują menele o dwa złote. Bez kontekstu kobieta jest jeszcze bardziej niechętna niż normalnie, ergo - zagadywanie ma sens wtedy gdy nie ma się problemów z kobietami.
Siłownia - bez predyspozycji efekt będzie gorszy niż u
@miko24: Nie uważam się za "przegrywa", ale dla kontrastu. Najtrudniejsze momenty w moim życiu przeżywałem, kiedy po latach ciężkiej pracy musiałem zderzyć się z rzeczywistością i pogodzić, że są rzeczy, których nie przeskoczę niezależnie od tego, jak bardzo bym się starał. Pogodzenie się z tym, ale tak na serio, pomaga
@Sir_Lucifer: jak można poprawić słaby zarost?
Tu chodzi o wyglad i to jest dużo cięższe bo nie na wszystko mamy wpływ ale będę robił wszystko co w mojej mocy
@mirko_anonim: tylko w dwóch i trzeba pamietać że są one ostateczną destynacją również dla czadów i oskarków, co czyni te miasta haremami dla topki genetycznej z całego kraju, Julki nie jada tam skakać na normikach bo to mają u siebie.