Aktywne Wpisy
stefan_pmp +915
Jakiś śmieć śmie śmieć pytania do Jaśnie Wielmożnego Przedsiębiorcy łaskawie zatrudniającego i łaski wszelakie dającemu
#pracbaza
#pracbaza
bArrek +37
Może i amerykance mają te swoje halloween ale my na święto zmarłych mamy szczypki kocham szczypki!
UWAGA bo bardzo mocny pill, który niejednemu może stanąc w gardle a normikom się styki przepalą gdy wjedzie syndrom wyparcia.
Wiele osób nie rozumie przegrywu myśląc że brzydki = #przegryw. W dzisiejszych czasach przegryw dotyka głównie PRZECIĘTNYCH gości i normików. A teraz kilka wyjaśnień dlaczego:
1) Brzydkich gości jest na prawdę mało (dla nich tym bardziej over). Większość typów to 4-6/10 i to ich dotyczy głównie problem patrząc statystycznie.
2) Będąc 4-6/10 masz dużą konkurencje gości 7-9/10 i OGROMNĄ ludzi w swoim przedziale, więc może być z tobą wszystko w porządku, masz fajną pracę, ciekawy charakter ale są miliony gości którzy też to mają albo i więcej
3) #demografia czyli jest więcej mężczyzn od kobiet. Normiki srają się, że przecież jest więcej kobiety na infografice, TAK DLA DLA PRZEDZIAŁU 70+ bo kobiety żyją dłużej i dożywają emerytury na którą wy harujecie
4) W miastach jest więcej kobiet -> tak ale jest też dużo obcokrajowców, turystów, niezameldowanych chłopów i każda ma #tinder (+global) więc powodzenia
4a) Z dostępnych kobiet sporo i tak nie szuka ciebie bo a) chce być singielką b) jest lesbijką c) ma dostęp do najlepszych gości w mieście
#blackpill #takaprawda #przemyslenia #redpill #zwiazki #relacje #niebieskiepaski #rozowepaski #incel #samotnosc #podrywajzwykopem #hipergamia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Musze_wygrac_zycie: typowa dyskusja z kobietami
OP sensownie napisze jakie mężczyżni mają problemy, a taka jak ty i tak dowali coś w stylu "to nie szukaj modelki xd"
Tylko na tyle was stać?
@Eteres: inteligencja koreluje, tylko że niestety negatywnie...
@ka-lol: daje rady z kobiecej perspektywy. Im faktycznie wystarczy urealnic wymagania i cyk jes w związku
Wiem, że dobre oceny silnie korelują z mniejszą ilością lub brakiem partnerek, ale o inteligencji nie słyszałem w tym kontekście za wiele.
Ja p------e XD
Żałuje że dokonałem jakiegokolwiek wysiłku intelektualnego, żeby odpowiedzieć akademickiemu workowi na sperme.
Jestem wręcz zażenowany że zmarnowałem czas na dyspute z pospolitą dupodajką.
@miko24 Ty serio myślisz, że z takim doświadczeniem znasz perspektywę osoby dotkniętej fatalnymi genami?
Działanie z takimi genami to nie jest chodzenie na imprezy, picie wina i ruchanie się przy pijanych ludziach.
@Jutuba_z_Krakowa @Eteres czyli co? Jak rozkładam nogi to automatycznie oznacza że nie mogę mieć racji? To rozumiem jakaś bardzo wyszukana metoda argumentacji?
Normalnie zero zdziwienia, że ktoś kto swoim bełkotem próbuje udowodnić swoją wyższość
Napisałem że twoje doświadczenie nie wskazuje, że masz dobrą perspektywę.
Argumentujesz z pozycji "dobrze znam wasze przypadki i wiem co robicie źle", gdy twoja postawa świadczy o kompletnej odmienności sfer/widełek w jakich się obracasz (koncepcyjnie).
Ktoś kto jest bananem który za hajs starego jeździ na wakacje nie ma perspektywy bezdomnego.
To co próbowałaś przekazać to to, że mimo prawdy najlepiej naciągnąć klapki na oczy i jak ten klaun udawać z uśmiechem na ustach, że nie ma problemu i próbować w nieskończoność. Jak Ci ktoś mówi, że dał z siebie wszystko i stara się tyle ile sił, jest
Sęk w tym, że tak działa ewolucja- kobietą się rodzisz i to już jest twoja główna wartość dla stada- możliwość urodzenia dziecka w celu przetrwania i zachowania gatunku.
Facet jest albo musi się stać użyteczny dla stada, bo inaczej jest słabym ogniwem. Niestety świat się zmienia, ludzkość
@Nowystaryziel ty piszesz serio? Brak empatii? Chyba empatii mam tu najwięcej z wszystkich w tym wątku, bo próbuję zwrócić uwagę jak bardzo krzywdzicie ludzi pisząc takie rzeczy. Bo jak słyszę o genetyce to aż mnie skręca. Żeby nie mieć szans (pracując nad sobą) trzeba być naprawdę genetycznym odpadem, a
Też kończę, bez odbioru.