Aktywne Wpisy

mirko_anonim +28
✨️ Czy warto oszczędzać na młodości dla wolności finansowej? Ⓘ
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków

straszny_cham +529
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file6791863358794647654
Pobierz@monky: oprócz tego ludzie
Heee?
@filozof900 i jakbyś to rozwiązał?
@czlowiekbutelka: Jasne, że jest.
Kierowca może prowadzić maksymalnie 4.5 godziny, nie dłużej niż 9 godzin, z przerwą 45-minutową. Przerwę można podzielić na 15 i 30 minut (nie odwrotnie). Dwa razy tygodniowo można przedłużyć czas prowadzenia do 10 godzin, z zastrzeżeniem maksymalnego czasu 4.5 godziny prowadzenia i przerwy 45 minut. Przy połączeniu z innym rodzajem pracy, łączny czas nie może wynieść więcej niż 13 godzin dziennie,