Wpis z mikrobloga

Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała spłacać. Masakra jakaś.
Śmieszne jest to że nie ma samochodu, i rok temu mówiłem jej żeby wzięła sobie kredyt na 15-20tys i kupiła jakieś auto do jazdy do pracy, to nie,bo ona nie chce kredytu bo są duże odsetki i oszuści w bankach :D
A teraz wzięła 100tysiecy i dała komuś nawet nie wiadomo komu i po co i będzie pewnie spłacać z 200 tys :D

A pisze to tak żebyście uważali i nie dali się oszukać
A ja nawet nie wiem co o tym myśleć, bo sobie tak uzmysłowiłem że jakbym był po ślubie z nią to jestem uwalony na kilka lat, bo ona bierze kredyt i trzeba go spłacić już razem.

Uważajcie i miłej niedzieli

#problem #pieniadze #oszustwo #gorzekiezale
  • 171
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała
  • Odpowiedz
nie jest za bezpieczna pozycja w której się znalazłem

@seratian: teraz nie macie wspólnoty majątkowej, więc nie jest źle, ale w przyszłości jak odwali taki numer (a najmądrzejsza nie jest, dlatego prawdopodobieństwo jest wysokie), to będziesz szukał grubej gałęzi.
  • Odpowiedz
  • 80
@lexico jak sobie polacze kropki to nie raz mi mówiła, że jakby zaszla w ciążę to L4 może wziąć od razu i chyba 100% płatne czy jakoś tak. Po prostu jej się robić nie chce i tyle i chce łatwo zdobyć pieniądze, wiecznie narzeka na pracę a dodam że jest magister inżynier :D a ja po zawodówce :D i kolejny przykład że można być wykształconym i głupim jak stołowe nogi
  • Odpowiedz
  • 10
@Warmate to nie jest bait, nie mam jak tego udokumentować, po prostu pisze co wiem, może chce się wyżalić komuś, ostrzec kogoś, bo w sumie o tym wiem ja ona i jej matka
  • Odpowiedz
@seratian: jesteś rogaczu pewien że to twoja dziewczyna? xd

A pisze to tak żebyście uważali i nie dali się oszukać

A ja nawet nie wiem co o tym myśleć

to że ty w życiu otaczasz się idiotami, nie oznacza że reszta świata również xd
  • Odpowiedz
Po prostu jej się robić nie chce i tyle i chce łatwo zdobyć pieniądze, wiecznie narzeka na pracę a dodam że jest magister inżynier :D a ja po zawodówce :D

@seratian: czyli myślała, że znalazła sponsora, który będzie z---------ł na panią

dobrze, że wyszło wcześniej, a nie po ślubie, z bombelkiem i kredytem na 25 lat
  • Odpowiedz