Aktywne Wpisy

pogop +4
Jak bardzo zlym pomysłem jest zakup kontenera mieszkalnego z Chin? XD
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
źródło: Screenshot_20260326_233557_Alibabacom
Pobierz
lskx +42
#lewandowski #mecz #reprezwentacja #lewandowska
Ktoś ma jedno, doslownie JEDNO zdjęcie gdzie Anna karateka patrzy na Roberta w ten sposób? xD
Ktoś ma jedno, doslownie JEDNO zdjęcie gdzie Anna karateka patrzy na Roberta w ten sposób? xD
źródło: obraz
Pobierz

Szukam mężczyzny. Mam 36 lat i trudności z wejściem na rynek matrymonialny. Od początku w domu rodzinnym słyszałam, że na związek mam czas i mam się tylko uczyć. A potem tylko pracować. Wierzyłam rodzicom i łudziłam się, że będzie dobrze. Skończyłam studia, lecz kariery nie zrobiłam. Zarabiam lekko powyżej średniej krajowej. Nie mam przyjaciół. Koleżanki w większości mają mężów i dzieci. Pochłonięte życiem rodzinnym, nie mają dla mnie czasu. Próbuję poznawać mężczyzn, lecz jest naprawdę ciężko znaleźć kogoś poważnego. Do wyboru mam alimenciarzy, mizoginów, wiecznych piotrusiów panów. Mam też poczucie niespełnienia. Gdy inni bawili się, imprezowali, ja prowadziłam stabilne życie. Jestem zazdrosna, bo inni mogli, a ja trzymałam się skostniałych zasad. Nie mówicie, że kobiety mają łatwiej. Tylko do pewnego wieku. Mężczyźni w moim wieku mogą randkować z młodszymi kobietami. Ja nie mam szans u młodszego. Szansę na dziecko też przespałam. Teraz żałuję, że do 30 nie znalazłam partnera. Jeszcze wtedy były szanse na mężczyznę bez bagażu. Teraz jest coraz trudniej.
PS proszę, nie wysmiewajcie mnie. Chciałam się wygadać. Jestem sama jak palec. Tak wiem, przespałam życie. Jak to naprawić? Jak nie odczuwać straty i pustki za utraconą młodością? Czy są tu osoby po 30. które znalazły stabilne związki?
PS2 Jestem z Lublina. Odezwijcie się, jeśli jesteście z okolic, w podobnym wieku i chcielibyście się spotkać. Wiem, że jest tu sporo samotnych mężczyzn.
#zwiazki #kiciochpyta #zalesie #randkujzwykopem #lublin
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Do 26/27 roku życia niestety miałem identyczny scenariusz. Potem się zbuntowałem i wywalczyłem "normalne" życie. Wczesniej też tylko nauka i kontrola. Niestety nic dobrego z tego nie wyniknęło. Co prawda teraz mam inne życie, ale czasami irytacja straconych lat też doprowadza mnie do depresji.
Poza tym teraz musisz myśleć jak nadrobić tamte lata. Wskoczenie z kruchty w pieluchy skończyłoby się
@mirko_anonim: Sprawa jest prosta: bierz Piotrusia pana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: ale wiesz ze ty też masz swój bagaż, wiec moze dotknij trawy i przestań udawać ze dalej masz 25 lat?
podziękuj swoim rodzicom że wpoili ci takie debilizmy do głowy i
Natomiast nie jest to absolutnie niewykonalne :) powodzenia
@mirko_anonim: jak nie? W większości faceci, którzy się mną interesowali, byli młodsi. To jest jakaś ściema z tym wiekiem, za dużo siedzisz na wykopie i wierzysz w te bzdury.
Tak, tylko bez takiego ciśnienia jak ty masz.
@dondonu: ale nic nie musisz to raz, a dwa nic się nie da nadrobić
było i minęło, trzeba się skupiać na przyszłości aby była lepsza a przeszłość niech stanowi lekcję i tle
@kasiknocheinmal: i chcieli związek i rodzinę Ci młodsi partnerzy co się Tobą interesowali, tak ( ͡º ͜ʖ͡º) ?
Myk jest taki, że nie chcę mieć dzieci i nie zgrażyniałam, wtedy wiek nie ma takiego znaczenia.
@kasiknocheinmal: no jestem baaardzo ciekawy tego co piszesz, być może stanowisz niebywały ewenement że młodsze chłopy chcą być z Tobą w związku i jeszcze na luziku godzą się na brak dzieciaka nawet w dalszej przyszłości
Edytka to Ty ???
źródło: gf-dQgo-kTMU-KNJP_edyta-herbus-994x828
Pobierz@arsze_nick: ale przecież nikt o zdrowych zmysłach tak nie twierdzi xd
przecież wiadomo, że jest to wręcz niemożliwe - ale z drugiej strony to Ty zakrzywiasz rzeczywistość, że laska np. 35 będzie miała partnera chętnego i przystojnego 27 lat